Fietsverhuur op de Veluwe vanaf het Veluwetransferium Posbank

Geniet samen van een ontspannen fietstocht op onze versnellingsfietsen en ontdek de prachtige natuur van de Posbank en het Nationaal Park Veluwezoom vanaf fietsverhuur Veluwe nabij Arnhem, Zutphen en Apeldoorn. Naast de comfortabele versnellingsfiets zijn er ook elektrische fietsen beschikbaar.

Wil je fietsen met kinderen? Er zijn kinderzitjes voor achterop de fiets (vanaf circa 2 jaar), 24-inch kindermountainbikes, Ouder & Kind-tandems en een Cabby (sportieve bakfiets) beschikbaar. Zie hier alle mogelijkheiden. Sportief op de Veluwe? Met onze 29 inch MTB’s bedwing je alle heuvels rond de Posbank.

In het Veluwetransferium Posbank tref je ook de VVV Rheden voor alle toeristische informatie over de Posbank en omgeving. Je kunt er terecht voor fietskaarten, wandelkaarten en allerlei informatie over de bezienswaardigheden en attracties rondom de Posbank, zoals Rheden, Velp, Rozendaal, Dieren, De Steeg, Ellecom, Spankeren en Laag Soeren.

Extra's

Kinderzitjes
We hebben kinderzitjes voor en achter. Fiets je met meerdere personen? Geef dan aan in het opmerkingen veld bij het reserveren op welke fiets welk kinderzitje gemonteerd mag worden.

Hondenmand
We hebben een hondenmandje te huur (45x32x22 cm – max. 15 kg) Deze is bij de e-bike bij te boeken. Fiets je met meerdere personen? Geef dan aan in het opmerkingen veld bij het reserveren op welke fiets de hondenmand gemonteerd mag worden. 

Item image

Fietstassen 
Met de fietstas kun je eenvoudig wat eten en drinken meenemen voor onderweg. Stevig en waterdicht. De fietstassen zijn bij te boeken in het reserveringsoverzicht. 

Prijs € 12,50 per fiets per dag
Tijdsduur 1 dag (10.00 tot 17.00 uur)

Meer mogelijkheden

  • Grote groepen kunnen we ook voorzien van fietsen.  Informeer naar de mogelijkheden.
  • De fietsen hebben een kleine frame maat en de zadels zijn verstelbaar. Dus geschikt voor groot en klein.
  • Wij verzorgen ook fietstochten met gids.
  • Ook verhuurlocaties in Eerbeek (Veluwe Actief Eerbeek) en Nijmegen – Stadseiland Lent (Nijmegen Actief).