Scooterverhuur Veluwe vanaf de Posbank bij Veluwe Actief

NIEUW – de nieuwe elektrische scooters zijn ook voor de hele dag te huur! Voor € 45,- kunt u de tussen 10.00 en 17.00 uur relaxed de Veluwe en de omliggende dorpen verkennen.

Leukste uitje van de Posbank, relaxt toeren met de elektrische scooter!
Op geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooters ontdek je de Posbank. Je hoeft geen helm te dragen, dus geniet van de wind door je haren! Een (auto of brommer) rijbewijs is wel verplicht. Je krijgt van ons een route naar keuze, een boekje met toeristische informatie en een kortingsbon voor een consumptie onderweg. We hebben 40 e-scooters, maar die zijn zeker niet alleen voor groepen! Per stuk te huur!

Naast de losse verhuur van de VeluweScooter zijn er complete dag arrangementen mogelijk met meerdere activiteiten voor invulling van uw bedrijfsuitje, vrijgezellendag, vriendinnendag, teambuildingsprogramma, familieuitje en/of groepsuitje.

In het Veluwetransferium Posbank tref je ook de VVV Rheden voor alle toeristische informatie over de Posbank en omgeving. Je kunt er terecht voor fietskaarten, wandelkaarten en allerlei informatie over de bezienswaardigheden en attracties van de Posbank en omgeving.

Prijs€ 20,- p.p. doordeweeks. Weekend, avond en feestdagen: € 24,- p.p. Voor de hele dag: € 45,-
Tijdsduur180

Meer mogelijkheden

  • Geen rijbewijs? Degenen zonder rijbewijs fietsen mee met een e-bike. Gaat ongeveer even snel!
  • Liever een route in Nijmegen? Neem een kijkje op NijmegenActief.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail