Electrische scooterverhuur Veluwe – Posbank

Te huur per dag of dagdeel. (ochtend, middag of avond) individueel of met een groep.

Op geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooters ontdek je het Nationaal Park Veluwezoom (met o.a. de Posbank). Je hoeft geen helm te dragen, geniet van de wind door je haren! Een (auto of brommer) rijbewijs is wel verplicht. Personen zonder rijbewijs rijden mee met E-bike of Easystep.
Je krijgt van ons een route naar keuze, een boekje met toeristische informatie en een kortingsbon voor horeca onderweg mee.

We verhuren vanaf onze VVV & Fietsverhuur in Rheden (Veluwetransferium) dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur. Tijdens schoolvakanties of voor groepen ook op maandag en op aanvraag ook de avond. NIEUW – onze gloednieuwe NIU elektrische scooters zijn ook de hele dag te huur. Van 10.00 tot 17.00 of van 14.00 tot 21.00 uur.
(* maximaal 60 km)

Naast de verhuur van de VeluweScooter zijn er complete dag arrangementen mogelijk.
  • Bijvoorbeeld de Veluwescooterteamtocht met teamactiviteiten voor uw personeels- of bedrijfsuitje.
  • Met vrijgezellendag, vriendinnendag, familie uitje of ander groepsuitje te combineren met boogschieten of een ontspannen GPS wandeling.
  • In samenwerking met de plaatselijke horeca zijn er arrangementen samengesteld: mooie route rijden door Gelderland en lekker eten onderweg.
  • Doe een reserveringsaanvraag per email, scol naar beneden voor de directe reserveringsbutton, ochtend of middag. Deze dag nog? Bel: 026 4955511 voor de mogelijkheden.

Prijs€ 25,- per dagdeel (€ 48,- per dag)
Tijdsduur180

Meer mogelijkheden

  • Geen rijbewijs? Degenen zonder rijbewijs fietsen mee met een e-bike. Gaat ongeveer even snel!
  • Liever een route in Nijmegen? Neem een kijkje op NijmegenActief.

Reserveren voor ochtend rit. Tussen 9:00 en 10:30

Reserveren voor middag rit. Tussen 13:30 en 14:30.

Delen: Facebooktwitterlinkedinmail
Call Now Button