Ouder & Kind Scooter

Met de Ouder & Kind Scooter ga je heerlijk ontspannen met je kinderen op pad.

Leukste uitje van de Posbank, relaxt toeren met de elektrische scooter!  Op VeluweScooter PLUS (de ouder-kind scooter) mogen beide personen gezamenlijk maximaal 120 kilo wegen. Leeftijd kind: 6 jaar tot en met 15 jaar.  De VeluweScooter PLUS is voorzien van extra voetensteunen. Voor de kleintjes monteren we een rugleuning. Bij het reserveren van de VeluweScooter PLUS is het handig om de leeftijd van het kind er bij te vermelden.

Voor de kleinere kinderen bevelen we een ebike met kinderzitje aan. Daarin zit je kind in veiligheidsgordels, wel zo veilig!

Op geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooters ontdek je de Posbank en weide omgeving.

Een (auto of brommer) rijbewijs is verplicht. Je krijgt van ons een route naar keuze, een boekje met toeristische informatie en een kortingsbon voor een consumptie onderweg.

Bekijk voor het rijden altijd de gebruiksregels en instructievideo.

Ouder-en-kindscooter tocht ook leuk voor je familie dag!

Naast de losse verhuur zijn er complete dag arrangementen mogelijk met meerdere activiteiten voor invulling van uw familieuitje en/of groepsuitje. De oudere kinderen zonder rijbewijs kunnen mee op onze ebikes. Qua snelheid komt dat helemaal overeen.

In het Veluwetransferium Posbank tref je ook de VVV Rheden voor alle toeristische informatie over de Posbank en omgeving. Je kunt er terecht voor fietskaarten, wandelkaarten en allerlei informatie over de bezienswaardigheden en attracties in de regio van Scooter Verhuur Gelderland. We zijn met de Veluwescooter verhuur gevestigd in het bezoekerscentrum Veluwezoom, waar de leukste in de natuur worden aangeboden. Combineer het bijvoorbeeld met een GPS tocht, lekker picknicken bij de speeltuin en je bent de hele dag met je gezin onder de pannen!

Prijs € 40,00 per PLUS (Ouder&kind) Scooter
Tijdsduur 3 uur

Meer mogelijkheden

  • Ga vooraf, halverwege of na afloop wat eten/drinken bij horecalocaties in de buurt.