Ouder & Kind Scooter

Met de Ouder & Kind Scooter ga je heerlijk ontspannen met je kinderen op pad.

Leukste uitje van de Posbank, relaxt toeren met de elektrische scooter! Voor de ouder-en-kindscooter mogen beide personen gezamenlijk maximaal 120 kilo wegen. Leeftijd kind: 3 jaar tot en met 15 jaar. Voor de kleintjes monteren we een kinderzitje, dus wel even de ouder-en-kindscooter reserveren en de leeftijd er bij vermelden.

Op geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooters ontdek je de Posbank en weide omgeving. Je hoeft geen helm te dragen, dus geniet van de wind door je haren! Een (auto of brommer) rijbewijs is wel verplicht. Je krijgt van ons een route naar keuze, een boekje met toeristische informatie en een kortingsbon voor een consumptie onderweg.

Ouder-en-kindscooter tocht ook leuk voor je familie dag!

Naast de losse verhuur zijn er complete dag arrangementen mogelijk met meerdere activiteiten voor invulling van uw familieuitje en/of groepsuitje. De oudere kinderen zonder rijbewijs kunnen mee op onze speciale ebikes (Elby) of easysteps.

In het Veluwetransferium Posbank tref je ook de VVV Rheden voor alle toeristische informatie over de Posbank en omgeving. Je kunt er terecht voor fietskaarten, wandelkaarten en allerlei informatie over de bezienswaardigheden en attracties in de regio van Scooter Verhuur Gelderland. We zijn met de Veluwescooter verhuur gevestigd in het bezoekerscentrum Veluwezoom, waar de leukste in de natuur worden aangeboden. Combineer het bijvoorbeeld met een GPS tocht, lekker picknicken bij de speeltuin en je bent de hele dag met je gezin onder de pannen!

Prijs€ 30,- per Ouder & Kind-scooter
Tijdsduur180

Meer mogelijkheden

  • Ga vooraf, halverwege of na afloop wat eten/drinken bij horecalocaties in de buurt.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail
Call Now Button