Ouder & Kind Scooter

Leukste uitje van de Posbank, relaxt toeren met de elektrische scooter! Met de Ouder & Kind Scooter ga je heerlijk ontspannen met je kinderen op pad.  Voor de Ouder & Kind Scooter mogen beide personen gezamenlijk maximaal 120 kilo wegen. Leeftijd kind: 8 jaar tot en met 15 jaar.

Op geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooters ontdek je de Posbank. Je hoeft geen helm te dragen, dus geniet van de wind door je haren! Een (auto of brommer) rijbewijs is wel verplicht. Je krijgt van ons een route naar keuze, een boekje met toeristische informatie en een kortingsbon voor een consumptie onderweg.

Naast de losse verhuur zijn er complete dag arrangementen mogelijk met meerdere activiteiten voor invulling van uw familieuitje en/of groepsuitje.

In het Veluwetransferium Posbank tref je ook de VVV Rheden voor alle toeristische informatie over de Posbank en omgeving. Je kunt er terecht voor fietskaarten, wandelkaarten en allerlei informatie over de bezienswaardigheden en attracties van de Posbank en omgeving.

Prijs€ 30,- per Ouder & Kind-scooter
Tijdsduur180

Meer mogelijkheden

  • Ga vooraf, halverwege of na afloop wat eten/drinken bij horecalocaties in de buurt.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail