Mountainbikeverhuur Veluwe vanaf de Posbank bij Veluwe Actief

Geen eigen mountainbike? We verhuren 29′-inch mountainbikes in diverse framematen (lichaamslengte vanaf 1.60 meter). Ook 26′-inch mtb’s  (1.45 tot 1.60 meter) en kindermountainbikes 24′-inch (1.30- 1.45 meter). De huur is inclusief helm en het verplichte MTB vignet van Natuurmonumenten. Onze mountainbikes worden zorgvuldig onderhouden en zijn uitgerust met (normale) platformpedalen. Liever klick- of SPD pedalen? Reserveer ze voor € 5,- extra.

Attentie: in de wintermaanden is het vroeg donker in het bos vanwege de zonondergang. Ga op tijd op pad of kort de route in.

De route door de Veluwezoom (47 km.) kent, voor Nederlandse begrippen, aardig wat hoogteverschil en is afwisselend en technisch. Er zijn zandpaden, singletracks, smalle boswegen en het is heuvelachtig. De heuvels steken zo’n 40 tot 110 meter boven het landschap uit. Als het geregend heeft ontstaan er brede modderpoelen. De route is dan erg zwaar.

De Veluwezoom is een prachtige streek in Gelderland, waar ’t allermooiste natuurschoon van Nederland te zien is. De routes zijn gelegen in het gebied tussen Arnhem, Dieren, Loenen en Hoenderloo. In dit heuvelachtig gebied zijn heidevelden en vele bossen te vinden met bomen in allerlei soorten en tinten met daar tussen de veelkleurige akkers en weilanden.

Prijs € 21,- per dag inclusief helm en MTB vignet Natuurmonumenten
Tijdsduur 1 dag (10.00 tot 17.00 uur). Let op! in de wintermaanden tot ca. 16.00 uur ivm zonondergang

Meer mogelijkheden

  • Met een groep kun je ook fietsen onder begeleiding van een gids of gaan voor een mountainbike clinic op de Veluwe.
  • We verhuren ook vanuit Eerbeek. VeluweActief-eerbeek.nl
  • Fietsen met je kind? Er zijn ook kindermountainbikes 24′-inch en 26′-inch te huur.
  • Er zijn lockers aanwezig voor de waardevolle spullen.
  • Een kaartje met mountainbike-route is ter plekke te verkrijgen á € 2,-.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail
Call Now Button