Mountainbikeverhuur Veluwe vanaf Eerbeek

Geen beschikking over een eigen mountainbike? We beschikken over 29′-inch mountainbikes in diverse framematen, kleine 26′-inch mtb’s (voor lengtematen tot ca. 1,70cm) en kindermountainbikes 24′-inch. Alle mountainbikes zijn uitgerust met combipedalen (zowel platform- als klikpedalen). De huur is inclusief helm. Onze mountainbikes worden zorgvuldig onderhouden.

Vanuit de fietsverhuur Eerbeek ben je zo op de Veluwezoomroute. Gelegen in het gebied tussen Arnhem, Dieren, Loenen en Hoenderloo. In dit heuvelachtig gebied zijn heidevelden en vele bossen te vinden met bomen in allerlei soorten en tinten met daar tussen de veelkleurige akkers en weilanden.

De route kent, voor Nederlandse begrippen, aardig wat hoogteverschil en is afwisselend en technisch. Er zijn zandpaden, singletracks, smalle boswegen en het is heuvelachtig. De heuvels steken zo’n 40 tot 110 meter boven het landschap uit. Als het geregend heeft ontstaan er brede modderpoelen. De route is dan erg zwaar.

Prijs€ 21,- per dag
Tijdsduur1 dag

Meer mogelijkheden

  • Met een groep kun je ook fietsen onder begeleiding van een gids of gaan voor een mountainbike clinic op de Veluwe.
  • Fietsen met je kind? Er zijn ook kindermountainbikes 24′-inch te huur.
  • Vanaf onze locatie in Nijmegen op de Waalkade kun je een mountainbike huren voor de prachtige route door het Rijk van Nijmegen.
  • Een kaartje met mountainbike-route is ter plekke te verkrijgen á € 2,-.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail
Call Now Button