Mountainbikeverhuur Veluwe vanaf de Posbank bij Veluwe Actief

Geen eigen mountainbike? Wij verhuren 26′- inch mountainbikes geschikt voor lengtemaat 1.45-1.60 meter. Ook verhuren we  29’-inch mountainbikes in diverse framematen (vanaf 1.60 meter) en kindermountainbikes 24′-inch (1.30 tot 1.45 meter). De huur is inclusief helm. Onze mountainbikes worden zorgvuldig onderhouden. Alle mountainbikes zijn uitgerust met (normale) platformpedalen.  Liever klik- of SPD pedalen? Reserveer ze erbij voor € 5,- extra.

Attentie: in de wintermaanden is het vroeg donker in het bos i.v.m. zonondergang. Ga op tijd op pad of kort de route in.

De route door de Veluwezoom (47 km.) kent, voor Nederlandse begrippen, aardig wat hoogteverschil en is afwisselend en technisch. Er zijn zandpaden, singletracks, smalle boswegen en het is heuvelachtig. De heuvels steken zo’n 40 tot 110 meter boven het landschap uit. Als het geregend heeft ontstaan er brede modderpoelen. De route is dan erg zwaar.

De Veluwezoom is een prachtige streek in Gelderland, waar ’t allermooiste natuurschoon van Nederland te zien is. De routes zijn gelegen in het gebied tussen Arnhem, Dieren, Loenen en Hoenderloo. In dit heuvelachtig gebied zijn heidevelden en vele bossen te vinden met bomen in allerlei soorten en tinten met daar tussen de veelkleurige akkers en weilanden.

 

Prijs € 15,- per dag inclusief helm en MTB vignet Natuurmonumenten
Tijdsduur 1 dag (10.00-17.00). In wintermaanden tot ca. 16.00 uur ivm zonondergang

Meer mogelijkheden

  • Met een groep kun je ook fietsen onder begeleiding van een gids of gaan voor een mountainbike clinic op de Veluwe.
  • Fietsen met je kind? Er zijn ook kindermountainbikes 24′-inch te huur.
  • We beschikken over twee douches, waar je gebruik van kunt maken.
  • Er zijn lockers aanwezig voor je waardevolle spullen.
  • Wij adviseren je graag voor een geschikte route. Een kaartje met mountainbike-route is ter plekke te verkrijgen á € 2,-.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail
Call Now Button