Mountainbikeverhuur Veluwe vanaf de Posbank bij Veluwe Actief

Geen eigen mountainbike? Wij verhuren 26′- inch mountainbikes geschikt voor lengtemaat 1.45-1.60 meter. Ook verhuren we  29’-inch mountainbikes in diverse framematen (vanaf 1.60 meter) en kindermountainbikes 24′-inch (1.30 tot 1.45 meter). De huur is inclusief helm. Onze mountainbikes worden zorgvuldig onderhouden. Alle mountainbikes zijn uitgerust met platformpedalen voor normale schoenen.

Bekijk voor het rijden altijd de gebruiksregels en instructievideo.

Het MTB pad wordt intensief gebruikt. Bij hevige regen, sneeuw of droogte kan dit nadelige gevolgen hebben voor de begaanbaarheid van het pad en daarmee uw veiligheid. Lees vóór reservering de actuele informatie op MTB Routes
en status & tips 

De route door de Veluwezoom (47 km.) kent, voor Nederlandse begrippen, aardig wat hoogteverschil en is afwisselend en technisch. Er zijn zandpaden, singletracks, smalle boswegen en het is heuvelachtig. De heuvels steken zo’n 40 tot 110 meter boven het landschap uit. Als het geregend heeft ontstaan er brede modderpoelen. De route is dan erg zwaar.

De Veluwezoom is een prachtige streek in Gelderland, waar ’t allermooiste natuurschoon van Nederland te zien is. De routes zijn gelegen in het gebied tussen Arnhem, Dieren, Loenen en Hoenderloo. In dit heuvelachtig gebied zijn heidevelden en vele bossen te vinden met bomen in allerlei soorten en tinten met daar tussen de veelkleurige akkers en weilanden.

 

Prijs € 15,- per dag inclusief helm en MTB vignet Natuurmonumenten
Tijdsduur 1 dag (10.00-17.00).

Meer mogelijkheden

  • Met een groep kun je ook fietsen onder begeleiding van een gids op de Veluwe.
  • Bij MTB huur in Eerbeek en Arnhem maak je gebruik van dezelfde MTB Veluwezoomroute als vanuit Rheden.
  • Fietsen met je kind? Er zijn ook kindermountainbikes 24′-inch te huur.
  • We beschikken in Rheden en Arnhem over douches, waar je gebruik van kunt maken.
  • Er zijn daar lockers aanwezig voor je waardevolle spullen.
  • Wij adviseren je graag voor een geschikte route. Een kaartje met mountainbike-route is ter plekke te verkrijgen á € 2,-.