Mountainbikeverhuur Veluwe vanaf de Posbank bij Veluwe Actief

Geen eigen mountainbike? We verhuren kleine 26′-inch mountainbikes  geschikt voor personen van 1.45-1.60 meter. Ook  29’-inch mountainbikes in diverse framematen voor personen vanaf 1.60 meter en kindermountainbikes 24′-inch (1.30-1.45 meter). De huur is inclusief helm en MTB vignet Natuurmonumenten. Onze mountainbikes worden zorgvuldigonderhouden. Alle mountainbikes zijn uitgerust met platformpedalen (voor “normale” sportschoenen).

Bekijk voor het rijden altijd de gebruiksregels en instructievideo.

Het MTB pad wordt intensief gebruikt. Bij hevige regen, sneeuw of droogte kan dit nadelige gevolgen hebben voor de begaanbaarheid van het pad en daarmee uw veiligheid. Lees vóór reservering de actuele informatie op MTB Routes
en status & tips 

De route door de Veluwezoom (ca. 47 km.) kent, voor Nederlandse begrippen, aardig wat hoogteverschil en is afwisselend en technisch. Er zijn zandpaden, singletracks, smalle boswegen en het is heuvelachtig. De heuvels steken zo’n 40 tot 110 meter boven het landschap uit. Als het geregend heeft ontstaan er brede modderpoelen. De route is dan erg zwaar.

De Veluwezoom is een prachtige streek in Gelderland, waar ’t allermooiste natuurschoon van Nederland te zien is. De routes zijn gelegen in het gebied tussen Arnhem, Dieren, Loenen en Hoenderloo. In dit heuvelachtig gebied zijn heidevelden en vele bossen te vinden met bomen in allerlei soorten en tinten met daar tussen de veelkleurige akkers en weilanden.

 

 

Prijs € 10,- per dag - prijs is inclusief mountainbikevergunning van Natuurmonumenten
Tijdsduur 1 dag

Meer mogelijkheden

  • Met een groep kun je ook fietsen onder begeleiding van een gids of gaan voor een mountainbike clinic op de Veluwe.
  • We beschikken over twee douches waar je gebruik van kunt maken.
  • Er zijn lockers aanwezig voor de waardevolle spullen.
  • Wij adviseren je graag voor een geschikte route. Een kaartje met mountainbike-route is ter plekke te verkrijgen á € 2,-.