Mountainbikeverhuur Veluwe vanaf de Posbank bij Veluwe Actief

Voor kinderen of kleine volwassenen hebben wij 26′-inch mountainbikes  (1.45-1.60 meter) en 24′-inch mountainbikes (1.30-1.45 meter). De huur is inclusief helm en MTB vignet Natuurmonumenten. De 26″ mountainbikes zijn voorzien van combi pedalen geschikt voor normale (sport)schoenen of SPD).

Onze mountainbikes worden zorgvuldig onderhouden.  Mocht je toch pech onderweg krijgen, dan zorgen we direct voor passende pechservice.

Voor personen vanaf 1.60 meter) verhuren we 29’-inch mountainbikes in diverse framematen.

Bekijk voor het rijden altijd de gebruiksregels en instructievideo.

Het MTB pad wordt intensief gebruikt. Bij hevige regen, sneeuw of droogte kan dit nadelige gevolgen hebben voor de begaanbaarheid van het pad en daarmee uw veiligheid. Lees vóór reservering de actuele informatie op MTB Routes en status & tips 

De route door de Veluwezoom (ca. 47 km.) kent, voor Nederlandse begrippen, aardig wat hoogteverschil en is afwisselend en technisch. Er zijn zandpaden, singletracks, smalle boswegen en het is heuvelachtig. De heuvels steken zo’n 40 tot 110 meter boven het landschap uit. Als het geregend heeft ontstaan er brede modderpoelen. De route is dan erg zwaar.

De Veluwezoom is een prachtige streek in Gelderland, waar ’t allermooiste natuurschoon van Nederland te zien is. De routes zijn gelegen in het gebied tussen Arnhem, Dieren, Loenen en Hoenderloo. In dit heuvelachtig gebied zijn heidevelden en vele bossen te vinden met bomen in allerlei soorten en tinten met daar tussen de veelkleurige akkers en weilanden.

 

 

Prijs € 12,- per dag - prijs is inclusief mountainbikevergunning van Natuurmonumenten
Tijdsduur 1 dag

Meer mogelijkheden

  • Met een groep kun je ook fietsen onder begeleiding van een gids.
  • Er zijn twee (boiler) douches (géén kleedruimte).
  • (Waardevolle) spullen kun je kwijt in enkele lockers of op ons kantoor.
  • Wij adviseren je graag voor de route.