Puzzelwandeling

We laten je met deze natuurwandeling kennismaken met de omgeving op een originele manier. Vragen die alleen ter plaatse opgelost kunnen worden bepalen de route. De prachtige routes zijn variabel in tijd (1 tot 2 uur) en op elk gewenst moment in te korten. Voor zowel kinderen als volwassenen is deze puzzelwandeling een leuke uitdaging. Naast de instructie hoe de GPS te gebruiken geven wij ook een handleiding mee. Wij adviseren maximaal 5 personen per GPS, zodat iedereen de kans heeft om met de GPS te navigeren.

Je start vanaf het Veluwetransferium Posbank en loopt vandaar alleen of met je groepje terwijl het GPS je veilig verder op weg helpt. Iedereen van klein tot groot die een beetje uit de voeten kan mag meewandelen!

High light wandeling

Na een instructie over het GPS ga je op pad langs een aantal bijzondere plekjes van het Nationaal Park Veluwezoom. Ook leuk voor de ervaren wandelaars. Naast de handleiding krijg je ook een boekje mee met toeristische informatie over de plekken waar je langs komt.

De routes 
– High Light-route Posbank (10 km) via waterbron Zijpenberg, een wildobservatiepunt en panoramapunt ‘de Posbank’
– High Light-route Emmapiramide (15 km) via de Emmapiramide, oorlogsmonument Teerose II en panoramapunt ‘de Posbank’.
– High Light-route Duivelsteen (15 km) via  een onderduikersmonument, de Duivelsteen, de Carolinahoeve en panoramapunt ‘de Posbank’ en waterbron Rhederoord (waar je vers bronwater kunt tappen).

Prijs € 25,- per GPS
Tijdsduur 90

Meer mogelijkheden

  • Starten met meerdere groepen tegelijk.
  • Liever een langere wandeling? Ga voor de GPS High Light wandeling.
  • Goed te combineer met het Down Hill Steppen.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail
Call Now Button