We hebben verschillende soorten GPS wandelroutes:

GPS wandelingen over de Veluwezoom. Kies voor speuren of juist met kompas functie en om te genieten van de prachtige omgeving van de Posbank.

GPS tocht als leuk bedrijfsuitje of familie uitje op de Veluwe.

De leukste GPS TOCHTEN in Gelderland.

Onderneem een spannende gezellige wandelingen en navigeer met GPS.
Een tocht maken met behulp van GPS is een hartstikke leuke manier om de omgeving te verkennen. Je hebt hele spannende GPS-tochten, waarbij je echt moet speuren, puzzelen en oplossingen zoeken en er zijn ook informatieve GPS wandeltochten door de natuur.

GPS puzzeltocht (voor volwassenen & kinderen - niet jonder dan ca. 9 jaar). Niet moeilijk maar je vind de goede plek door goed te kijken en dan een som op te lossen. Verschillende routes op gelijk niveau.

We laten je met deze natuurwandeling kennismaken met de omgeving op een originele manier. Vragen die alleen ter plaatse opgelost kunnen worden bepalen de route. De prachtige routes zijn variabel in tijd (1 tot 2 uur) en op elk gewenst moment in te korten.

Voor zowel kinderen als volwassenen is deze puzzelwandeling een leuke uitdaging.

Naast de instructie hoe de GPS te gebruiken geven wij ook een handleiding mee. Wij adviseren maximaal 5 personen per GPS, zodat iedereen de kans heeft om met de GPS te navigeren.

Je start vanaf het Veluwetransferium Posbank en loopt vandaar alleen of met je groepje terwijl het GPS je veilig verder op weg helpt. Iedereen van klein tot groot die een beetje uit de voeten kan mag meewandelen!

Schoolklassen

We hebben meer dan 10 verschillende puzzelroutes, dus meerder groepjes kunnen tegelijk starten.

GPS speurtocht met iets meer uitdagende opdrachten voor het hele gezin. Verschillende routes van diverse moeilijkheidsgraad. vanaf ca. 12 jaar.

Wandelen met GPS blijft iets unieks! Door de juiste oplossingen te vinden ontdek je je weg door het Nationaal Park Veluwezoom! We laten je daardoor met deze natuurwandeling kennismaken met de omgeving op een bijzondere manier.

Vul je de juiste coördinaten in?

Blijf je op het juiste spoor en heb je wel de goede kaart gepakt? Met de vernieuwde GPS routes ontdek je niet alleen de mogelijkheden van dit kleine apparaatje, maar ook de paden die niemand ziet!
Met de nieuwe routes ontdek je onder meer het allerhoogste punt van de Veluwe, echte waterbronnen en natuurlijk heb je altijd de kans om wilde dieren te spotten, helemaal met de echte zwijnenroute!
Kom naar het Veluwetransferium Posbank en ontdek deze leuke corona-proof activiteit met het hele gezin!

GPS High Light route, prachtig wandelen van 10 tot 15 km. Heerlijk wandelen met het GPS als wegwijzer. Geen opdrachten of vragen maar genieten van de omgeving.

Na een instructie over het GPS ga je op pad langs een aantal bijzondere plekjes van het Nationaal Park Veluwezoom. Ook leuk voor de ervaren wandelaars. Naast de handleiding krijg je ook een boekje mee met toeristische informatie over de plekken waar je langs komt.

De routes:

– High Light-route Posbank (10 km) via waterbron Zijpenberg, een wildobservatiepunt en panoramapunt ‘de Posbank’
– High Light-route Emmapiramide (15 km) via de Emmapiramide, oorlogsmonument Teerose II en panoramapunt ‘de Posbank’.
– High Light-route Duivelsteen (15 km) via  een onderduikersmonument, de Duivelsteen, de Carolinahoeve en panoramapunt ‘de Posbank’ en waterbron Rhederoord (waar je vers bronwater kunt tappen).

Prijs € 25,- per GPS
Tijdsduur 1,5 tot 2,5 uur (afhankelijk van korte of lange route én wandeltempo)

Meer mogelijkheden

  • Starten met meerdere groepen tegelijk.
  • Liever een langere wandeling? Ga voor de GPS High Light wandeling.
  • Kies voor de thematische wandeling i.s.m. Natuurmonumenten: Schatten van OERRR
  • Halve dag GPS wandelen en halve dag Down Hill Steppen.