Verhuur van ebikes op de Veluwe.

Een ebike geschikt voor jong en oud. Ieder waardeert het gemak van een extra duwtje in de rug. Onze E-bikes (elektrische fiets) hebben een krachtige milieuvriendelijke (midden)motor.  Met het bedieningspaneel kan je op eenvoudige wijze meerdere ondersteuningstanden gebruiken.

We verhuren ebikes van Flyer (T-serie), Kettler en Kreidler. In diverse  modellen en kleuren.

Je houdt als fietser zomaar energie en tijd over. Energie om ergens te wandelen en tijd voor een extra lus over de hei of een pauze op een gezellige terras. Een aantal locaties in de regio geven onze fietsers met kortingbon, een leuke korting.

Verhuurlocatie is VVV & Fietsverhuur in Rheden (Veluwetransferium Posbank).

Daar kunt u ook terecht bij Brasserie Veluwezoom voor een heerlijk kopje koffie of lunch. Ook een lunchpakket is bij hen verkrijgbaar.

Onze medewerkers voorzien u graag van informatie over mogelijke fietsroutes. Neem een folder mee het Nationaal Park Veluwezoom (met o.a. de Posbank), toeristische informatie over bezienswaardigheden, attracties en verblijfslocaties. Ook zijn diverse wandel- en fietskaarten verkrijgbaar.

Prijs € 20,- p.p. per dag
Tijdsduur 1 Dag

Meer mogelijkheden

  • Vanaf onze locatie in Nijmegen kun je ook terecht voor huurfietsen en prachtige routes. Bekijk de site voor verdere mogelijkheden.
  • E-bike huren voor meerdere dagen kan ook;  je krijgt een oplader mee.
  • Met de fietsknooppunten kaarten zet je zelf heel eenvoudig een route uit over de mooie en goede fietspaden.
  • Beschikbaar in diverse framematen.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail
Call Now Button