Fietsverhuur op de Veluwe vanaf het Veluwetransferium Posbank

Fietsverhuur Veluwe vanaf het Veluwetransferium Posbank

Geniet samen van een ontspannen fietstocht op onze versnellingsfietsen en ontdek de prachtige natuur van de Posbank en het Nationaal Park Veluwezoom vanaf fietsverhuur Veluwe nabij Arnhem, Zutphen en Apeldoorn. Naast de comfortabele versnellingsfiets zijn er ook elektrische fietsen beschikbaar.

Wil je fietsen met kinderen? Er zijn kinderzitjes voor achterop de fiets (vanaf circa 2 jaar), 24-inch kindermountainbikes, Ouder & Kind-tandems en een Cabby (sportieve bakfiets) beschikbaar. Sportief op de Veluwe? Met onze 29 inch MTB‘s bedwing je alle heuvels rond de Posbank.

In het Veluwetransferium Posbank tref je ook de VVV Rheden voor alle toeristische informatie over de Posbank en omgeving. Je kunt er terecht voor fietskaarten, wandelkaarten en allerlei informatie over de bezienswaardigheden en attracties rondom de Posbank, zoals Rheden, Velp Rosendaal, Dieren, De Steeg, Ellecom, Spankeren en Laag Soeren.

Prijs€ 9,- per fiets per dag
Tijdsduur1 dag - tussen 10.00 en 17.00 uur

Meer mogelijkheden

  • Bent u met een grote groep? We kunnen uw groep tot 100 personen van fietsen voorzien. Informeer naar de mogelijkheden.
  • De fietsen hebben een kleine frame maat, en de zadels zijn verstelbaar. Dus geschikt voor groot en klein.
  • Wij verzorgen ook fietstochten met gids.
  • Vanaf onze locatie in Nijmegen op de Waalkade kun je ook terecht voor huurfietsen en prachtige routes. Bekijk de site voor verdere mogelijkheden.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail
Call Now Button