Huur een fatbike op de Veluwe vanaf de Posbank bij VeluweActief

Wil je een keer wat anders? Kies voor een fatbike! Met de extra dikke banden rijd je moeiteloos door het mulle zand. Fietsen met deze fatbike is een leuke ervaring!

Ga je met een groep mountainbiken? Neem naast de MTB’s ook een fatbike en elektrische mountainbikes mee. Wissel gedurende de tocht van fiets, zodat iedereen de kans heeft om het plezier van het mountainbiken met een fatbike te ervaren.

Naast de fatbikes beschikken wij over 29′-inch mountainbikes in diverse framematen, elektrische mountainbikes zodat degene met wat minder goede conditie ook in de gelegenheid om een spectaculaire tocht te beleven. We hebben kleine 26′-inch mtb’s (voor lengtematen tot ca. 1,70cm) en kindermountainbikes 24′-inch. Alle mountainbikes zijn uitgerust met combipedalen (zowel platform- als klikpedalen). De huur is inclusief helm. Onze mountainbikes worden zorgvuldig onderhouden.

Prijs € 21,- per fatbike per dag.
Tijdsduur 1 dag

Meer mogelijkheden

  • Met een groep kun je ook mountainbiken onder begeleiding van een gids.
  • Vanaf onze locatie in Nijmegen op de Waalkade in kun je een mountainbike huren voor de prachtige route in het Rijk van Nijmegen.
  • We beschikken over twee douches waar je gebruik van kunt maken.
  • Er zijn lockers aanwezig voor de waardevolle spullen.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail