Elektrische mountainbike verhuur Veluwe vanaf de Posbank bij Veluwe Actief

Wil je een keer wat anders? Kies voor een elektrische mountainbike! Met de EMTB kun je met dezelfde inspanning net iets grotere afstanden overbruggen. De trapondersteuning geeft je heuvel-op net wat extra. Fietsen met deze elektrische mountainbike is een geweldige ervaring en geschikt voor zowel jong als oud!

We verhuren deze e-MTB’s per dagdeel of per hele dag.

Ga je met een groep mountainbiken?

Zorg dat er ook een elektrische mountainbike bij is. Wissel dan gedurende de tocht van fiets.  Dan heeft iedereen de kans om de sensatie / gemak van de elektrische mountainbike te ervaren. Voor degene met een iets mindere conditie blijkt de elektrische mountainbike ook een ware uitkomst. Momenteel hebben we 8 EMTB’s.

Naast elektrische mountainbikes beschikken wij over 50 29′-inch mountainbikes in framematen S t/m XL , kleine 26′-inch mtb’s (voor lengtematen tot ca. 1,60cm) en kindermountainbikes 24′-inch. (1.10 – 1.45m.) Alle mountainbikes zijn uitgerust met platformpedalen. Wil je graag klikpedalen? Geef dit dan aan bij reservering, voor € 5,- extra wissselen we de pedalen voor je. De huur is inclusief helm. Onze mountainbikes worden zorgvuldig onderhouden.

Prijs € 30,- per e-mtb per dagdeel. tussen starten tussen 9.30 en 10.30 uur of vanaf 13.30 uur. De hele dag € 45,-
Tijdsduur 3 uur

Meer mogelijkheden

  • Met een groep kun je ook fietsen onder begeleiding van een gids of gaan voor een mountainbike clinic op de Veluwe.
  • We beschikken over twee douches waar je gebruik van kunt maken.
  • Er zijn lockers aanwezig voor de waardevolle spullen.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail
Call Now Button