Elektrische mountainbike verhuur Veluwe vanaf de Posbank bij Veluwe Actief

Wil je een keer wat anders? Kies voor een elektrische mountainbike! Met de elektrische mountainbike kun je met dezelfde inspanning net iets grotere afstanden overbruggen. De trapondersteuning geeft je heuvel-op net wat extra. Fietsen met deze elektrische mountainbike is een geweldige ervaring en geschikt voor zowel jong als oud!

Ga je met een groep mountainbiken? Zorg dat er ook een elektrische mountainbike bij is. Wissel gedurende de tocht van fiets, zodat iedereen de kans heeft om de sensatie van de elektrische mountainbike te ervaren. Voor degene met een iets mindere conditie blijkt de elektrische mountainbike ook een ware uitkomst.

Naast elektrische mountainbikes beschikken wij over 29′-inch mountainbikes in diverse framematen, kleine 26′-inch mtb’s (voor lengtematen tot ca. 1,70cm) en kindermountainbikes 24′-inch. Alle mountainbikes zijn uitgerust met platformpedalen (graag klikpedalen?, geef dit dan aan bij reservering). De huur is inclusief helm. Onze mountainbikes worden zorgvuldig onderhouden.

Prijs€ 30,- per elektrische mountainbike per dag.
Tijdsduur1 dag

Meer mogelijkheden

  • Met een groep kun je ook fietsen onder begeleiding van een gids of gaan voor een mountainbike clinic op de Veluwe.
  • Vanaf onze locatie in Nijmegen op de Waalkade kun je een mountainbike huren voor de prachtige route in het Rijk van Nijmegen.
  • We beschikken over twee douches waar je gebruik van kunt maken.
  • Er zijn lockers aanwezig voor de waardevolle spullen.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail