Samen op de elektrische tandem bij VeluweActief

Samen op de tandem is leuk maar zwaar op dit deel van de Veluwe. Nu hebben we ook een elektrische tandem ofwel ebike tandem! In hetzelfde tempo op pad, ook al heb je nogal wat heuvels te bedwingen? Met de elektrische tandem is fietsen met zijn tweeën pas echt leuk! Een fijne fiets, veilig en met een groot rijcomfort. Jong en oud kunnen samen mobiel zijn. Let op, de tandems hebben geen vrijloop, beiden fietsers moeten samen trappen.

Actieradius

De actieradius van onze elektrische tandem is afhankelijk van het gebruik, tussen de 30 en 50 km. Meerdere factoren zoals de ondersteuningsstand die je gebruikt, heuvels en jullie gewicht spelen een rol.

Route

Je krijgt van ons een prachtige route mee. Ter plaatse maak je een keuze.

In het Veluwetransferium Posbank krijg bij onze VVV Rheden toeristische informatie over de Posbank en omgeving. Je kunt er terecht voor fietskaarten, wandelkaarten en allerlei informatie over de bezienswaardigheden en attracties van de regio.

Liever je eigen route kiezen? Het fietsknooppuntenkaartje van € 2,-  is een echte aanrader en is direct bij de ebike-tandem mee te reserveren. 

Nog een uitdaging gewenst onderweg? Reserveer de speurtocht de Veluwezoom Vol Verhalen voor € 25,- . (inclusief een “doe-spel” onderweg).

Gebruiksregels en instructiefilm

Bekijk hier de instructies.

Prijs € 45- per dag
Tijdsduur 1 verhuurdag (10.00-17.00 uur)

Meer mogelijkheden

  • Vanaf onze locatie in Nijmegen kun je ook terecht voor huurfietsen, ebikes en Waalscooters en prachtige routes. Een ebike-tandem hebben we daar niet. Bekijk de site voor verdere mogelijkheden.
  • Als je e-bikes meerdere dagen huurt krijg je een lader mee.
  • Met de knooppunten kaarten zet je zelf heel eenvoudig een route uit over de mooie en goede fietspaden.