Ebike huren op de Veluwe

Verken de Veluwe moeiteloos en in stijl met Veluwe Actief’s e-bike verhuur. Ontdek adembenemende landschappen op een elektrische fiets en geniet van het comfort. Boek nu voor een onvergetelijke rit! 🚴‍♂️

Middels de reserveringsbutton hieronder, kunt u een ebike huren bij Veluwetransferium Posbank, Bosrand Arnhem Noord of Eerbeek.

Wat voor soort ebikes verhuren wij?

Onze E-bikes (elektrische fiets) hebben een krachtige milieuvriendelijke (midden)motor.  Met het bedieningspaneel kan je op eenvoudige wijze meerdere ondersteuningstanden gebruiken. Er zijn ook ebike-tandems te huur.

Merk
We verhuren ebikes van Flyer (T-serie), Kettler, Kreidler en Gazelle. In diverse  modellen en kleuren.

Diverse maten
De zadels zijn verstelbaar. Er zijn verschillende frame-maten beschikbaar, als je erg groot of klein bent, vermeld dat dan even bij je reservering.

Actieradius
De actieradius van onze ebikes is afhankelijk van het gebruik tussen de 40 en 100 km. Ondersteuningsstand, heuvels en uw gewicht spelen een rol.

(Parkeer) drukte bij de Posbank vermijden?

De Veluwe is razend populair. En niet voor niets, want het is hier prachtig. En groots!

Het is dan ook helemaal niet nodig om aan de voet van de Posbank te starten (wat te veel mensen denken). Er zijn veel meer toegangswegen met parkeerplaatsen. En als je Ebikes huurt in Eerbeek of Arnhem, rij je hetzelfde gebied in, maar dan vanaf de andere kant. Ook dan is een koffiestop bij Paviljoen de Posbank een tussenstop om van te genieten!

Waarom adviseren wij om in onze regio met een ebike te fietsen?

De Veluwezoom is een fantastische start van een fietstocht over de eindeloze Veluwe. Maar… de vele uitzichtpunten vind je hier, omdat op Limburg na, de steilste heuvels in dit gebied liggen. Het bekendste punt hier is De Posbank.

Ieder waardeert het gemak van een extra duwtje in de rug.

Je houdt als fietser zomaar energie en tijd over. Energie om ergens te wandelen en tijd voor een extra lus over de hei of een pauze op een gezellige terras. Een aantal locaties in de regio geven onze fietsers met kortingbon, een leuke korting.

Tips ter voorbereiding voor het rijden op een ebike.

Bekijk voor het rijden altijd de gebruiksregels en instructievideo.

Horeca op onze locatie

Bij Veluwetransferium Posbank kun je terecht bij Brasserie Veluwezoom voor een heerlijk kopje koffie of lunch.

Ook een lunchpakket is bij hen verkrijgbaar.

Een drankje na afloop kan natuurlijk ook, echter tot 17.00 uur. Daarna heet Restaurant Houtplaats of Restaurant de Ruif (beiden op loopafstand) je graag van harte welkom voor een hapje, drankje of diner.

Routes

Onze medewerkers voorzien u graag van informatie over mogelijke fietsroutes. Neem een folder mee het Nationaal Park Veluwezoom (met o.a. de Posbank), toeristische informatie over bezienswaardigheden, attracties en verblijfslocaties.

Ook zijn diverse wandel- en fietskaarten verkrijgbaar.

Het meest gebruikersvriendelijke kaartje kunt u voor € 2,- bij uw reservering toevoegen.

Extra's

Kinderzitjes
We hebben kinderzitjes voor en achter. Fiets je met meerdere personen? Geef dan aan in het opmerkingen veld bij het reserveren op welke fiets welk kinderzitje gemonteerd mag worden.

Hondenmand
We hebben een hondenmandje te huur (45x32x22 cm – max. 15 kg) Deze is bij de e-bike bij te boeken. Fiets je met meerdere personen? Geef dan aan in het opmerkingen veld bij het reserveren op welke fiets de hondenmand gemonteerd mag worden. 

Item image

Fietstassen 
Met de fietstas kun je eenvoudig wat eten en drinken meenemen voor onderweg. Stevig en waterdicht. De fietstassen zijn bij te boeken in het reserveringsoverzicht. 

Prijs € 27,50 p.p. per dag
Tijdsduur 1 verhuurdag (=10.00 -17.00 uur)

Meer mogelijkheden

  • Vanaf onze locatie in Nijmegen kun je ook terecht voor huurfietsen en prachtige routes. Bekijk de site voor verdere mogelijkheden.
  • E-bike huren voor meerdere dagen kan ook;  je krijgt een oplader mee.
  • Met de fietsknooppunten kaarten zet je zelf heel eenvoudig een route uit over de mooie en goede fietspaden.
  • Beschikbaar in diverse framematen.