Nieuw!!! Met een E-Ouder-Kind tandem fietsen over de Veluwe.

Met deze Ouder&kind E-Tandem fiets je moeiteloos door het heuvelachtige Nationaal Park Veluwezoom.
Heerlijk ontspannen met je kind op pad, want dankzij de elektrische ondersteuning is iedere beklimming geen enkel probleem.

Jouw kind zit voorop en kan alles goed zien.  Maar jij stuurt, dankzij de speciale constructie van de fiets. Je krijgt een leuke route met aantrekkelijke plekken en speelplaatsen voor kinderen (niet verplicht, kies gerust je eigen route).

Voor wie is de Ouder-kindtandem geschikt?

Geschikt voor kinderen vanaf ca 90cm tot 120cm. De afstand van de trapper tot bovenkant zadel is verstelbaar tussen 20-28 cm.

Bekijk de gebruiksregels en instructie-film.

Met de hele familie op de fiets?

Momenteel hebben we 1 Elektrische Ouder-Kindtandem voor de verhuur. 

Wil je met meerdere kinderen of familie op pad? We verhuren heel veel andere fietsen, zoals klassieke tandems en elektrische tandems. E-bike, kinderzitjes, kinderfietsen en kindermountainbikes.
Ook hebben we een sportieve bakfiets of elektrische Bakfiets (Gazelle Makki) (ook geschikt voor Maxicosi). En voor de ouders elektrische mountainbikes  (en fatbikes).

Een dagje op de Veluwe voor jong en oud!

In het Veluwetransferium  is onze  VVV Rheden voor alle toeristische informatie over de Posbank en omgeving.
Je kunt er terecht voor fietskaarten en allerlei informatie over de bezienswaardigheden en attracties van rond het Nationaal Park Veluwezoom (o.a. de Posbank en Paviljoen de Posbank) en omgeving (Arnhem, Rheden, Dieren, Eerbeek, Laag Soeren). En wandel door het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten.

Compleet pakket voor je #dagjeopdeveluwe!

Prijs € 45,- per tandem per dag
Tijdsduur 1 verhuurdag (=10.00 -17.00 uur)

Meer mogelijkheden

  • Ga vooraf, halverwege of na afloop wat eten/drinken bij horecalocaties in de buurt.