VVV Rheden

In het Veluwetransferium Posbank tref je de VVV Rheden waar je terecht kunt voor alle toeristische informatie over de Posbank en het Nationaal Park Veluwezoom. Je kunt er terecht voor fietskaarten, wandelkaarten en allerlei informatie over de bezienswaardigheden en attracties. Op het interactieve informatiepaneel vind je alle informatie snel en eenvoudig.

VVV Rheden
VVV Rheden

VVV Rheden is dé plek voor al uw toeristische informatie over wat er te zien, doen en te beleven is in de streek en regio. Je wordt bij de VVV Rheden gastvrij ontvangen door onze enthousiaste medewerkers. Ze informeren u onder meer over waar je ontspannen en zorgeloos kunt blijven slapen, heerlijk kunt eten en drinken, over attracties & bezienswaardigheden en over dagjes uit met auto-, fiets- en wandelroutes. Of over winkelen en uitgaan en hoe u het snelst en gemakkelijk met openbaar vervoer op uw plaats van bestemming komt.

De VVV Rheden vind je de toeristische informatiefolders en onze VVV medewerker informeert u met enthousiasme over de natuur, cultuur en historie van het Nationaal Park Veluwezoom. Wie weet komt u zo op het spoor van de bijzondere plekjes die net niet op internet te vinden zijn. Met een fraaie fietsroute ontdek je het zelf.

Voor VVV Cadeaubonnen bent u bij de VVV Rheden ook op het juiste adres.

VVV Rheden
VVV Rheden

Een wandeling door de tijd langs een boerderij in Spankeren. Een wandeling van 7km. Deze wandeling met informatie boekje is te koop voor maar €3,- bij de VVV in Rheden. Kijk nu op de site http://www.erfgoedveluwezoom.nl  voor meer informatie en een gratis download link van de routekaart.