Werken bij het leukste bedrijf van Nederland?!

VeluweActief | Oversteegen is een heel veelzijdig bedrijf. Met een enthousiast team organiseren wij recreatieve outdoor activiteiten voor particulieren, bedrijven, verenigingen, families en scholen. Onze thuisbasis is het prachtige natuurgebied Het Nationaal Park Veluwezoom. Voor onze activiteiten werken we samen met uiteenlopende locaties. Op verzoek komen we naar andere locaties in het land.

Naast het organiseren van dagjes uit en trainingen voor groepen verhuren wij uiteenlopende (elektrische) vervoersmiddelen, geven toeristische informatie en verkopen fietskaarten.  Vanuit het Veluwetransferium Posbank in Rheden, bij VeluweActief-Arnhem, VeluweActief-Eerbeek en Nijmegen Actief.

Oproepkracht Rheden / Arnhem

Vacature oproepkracht Rheden

Wij zoeken versterking voor ons team! Ben jij tussen de 16 tot 32 uur per week beschikbaar en wil jij werken in een dynamische omgeving waar geen dag het zelfde is? Solliciteer dan nu!

Buitensport instructeur

Vacature Buitensportinstructeur

Ben je zelfstandig, leergierig en wil je mensen een leuke dag bezorgen? Wil jij werken in de buitenlucht waarbij geen dag hetzelfde is? Solliciteer dan nu!

Vacature Buitensportinstructeur in opleiding

Wij zoeken studenten/vakantiekrachten die onze buitensportmedewerkers willen assisteren bij het begeleiden van groepen! Durf je voor de groep te staan en ben je vrolijk gastvrij en enthousiast? Solliciteer dan nu!