Samenwerking & Catering
Samenwerking & Catering
Samenwerking & Catering

Samenwerking & Catering

Onze programma’s organiseren wij bij voorkeur vanaf één van ‘onze’ locaties aan de rand van het prachtige natuurgebied Nationaal Park Veluwezoom tussen Apeldoorn en Arnhem. Bijvoorbeeld op onze “thuis-basis” Veluwetransferium Posbank. Op verzoek komen wij echter ook naar andere locaties elders. Afhankelijk van uw wensen, het beschikbare budget en de datum adviseren wij welke locatie voor uw groep het meest geschikt is.

Wilt u vooraf of na afloop van onze activiteit een lekker hapje eten? Dat kan.

De locaties waar wij mee samenwerken (van Camping of Groepsaccommodatie tot Landgoed ), verzorgen graag een (picknick of knapzak) lunch, een uitgebreid buffet of een gezellige barbecue. Lunchprijzen vanaf € 9,50, BBQ’s en buffetten vanaf € 17,- p.p. Bij een groot deel van deze locaties kunt u tevens terecht voor een overnachting, receptie, trainings- of vergaderruimte.

Met de Geldersche Kasteelen hebben we enkele arrangementen samengesteld. Beleef, bezichtig en ontdek de 7 kastelen met uw familie, vrienden of collega’s. Arrangementen die kant en klaar voor uw groep kunnen worden aangeboden en prima gecombineerd met een bezoek aan de kastelen en tuinen.

Informeer bij ons naar de prijzen en mogelijkheden.

De Veluwe staat natuurlijk bekend om zijn prachtige natuur, maar naast de vele bezienswaardigheden zijn er ook heel veel populaire attracties. Denk aan het het Nederlands Openluchtmuseum, Burgers Zoo, de Spelerij , Julianatoren of de Apenheul. De diversiteit aan attracties maakt de Veluwe ook zeer aantrekkelijk om meerdere dagen te verblijven.

Voor overnachtingsadressen kijk op Veluwezoom.nl of VVV Brummen – Eerbeek.