Over ons

Wie zijn wij?

Onze Veluwe Actief vestigingen in Rheden, Eerbeek en Arnhem zijn net als Nijmegen Actief,  voortgekomen uit Sportieve Evenementen Peter Oversteegen v.o.f.  Een familiebedrijf opgericht in 1989 door Peter en Marjolein Oversteegen.

Met een enthousiast team organiseren wij recreatieve outdoor activiteiten voor particulieren, bedrijven, verenigingen, families en scholen. Onze thuisbasis is het prachtige natuurgebied Het Nationaal Park Veluwezoom. Voor onze activiteiten werken we samen met uiteenlopende locaties. Op verzoek komen we naar andere locaties in het land.

Naast organisatiebureau zijn wij ook een VVV & Fietsverhuur. Vanuit het Veluwetransferium Posbank in Rheden verhuren wij uiteenlopende (elektrische) vervoersmiddelen, geven toeristische informatie en verkopen fietskaarten. In Arnhem, Eerbeek en Nijmegen hebben we verhuurpunten. Nijmegen ActiefVeluweActief-ArnhemVeluweActief – Eerbeek.

Blijf op de hoogte van ons aanbod en ontwikkelingen en lees onze blog.

 

 

Veluwe Actief B.V.  KVK 82439354 Vestigingsnr. 000009199675 Heuvenseweg 5a 6991 JE Rheden

Veluwe Actief | Arnhem Actief | Nijmegen Actief | WaalScooter | Veluwe Scooter | Veluwe Actief Eerbeek

Veelzijdig team

Met veel enthousiasme en een positieve inzet staan onze medewerkers voor alle groepen klaar. Families, collega’s, managers, vriendenclubs, scholen én toeristen.  We geven al onze gasten een onvergetelijke herinnering mee. Ons team deelt graag hun jarenlange ervaring met sport en spel én hun kennis van het de natuur en de omgeving.

Over ons
Over ons

Samenwerkingspartners

De kracht van ondernemen is samenwerking. Zo werken wij lokaal samen met de toeristische ondernemers in Stichting Toeristisch Platform Zuid-Oost Veluwezoom (Veluwezoom) en de vele gastvrije restaurants (locaties) Regionale samenwerking hebben we met Toerisme Veluwe Arnhem NijmegenVereniging Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kasteelen.
Ook andere maatschappelijke instanties of projecten bieden wij ondersteuning,  zoals de Rhedens Schaapskooi

Erkend leerbedrijf

Wij zijn gekwalificeerd als erkend leerbedrijf door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). We bieden stageplaatsen voor studenten van opleidingen in Sport, Eventmanagement, Toerisme & Recreatie en Groen (Astrum College, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), Saxion Hogeschool Deventer, Aeres VMBO Velp en Yuverta Velp).

Over ons
Over ons

Visie

Als het ons ligt, zijn we altijd buiten. Actief en op zoek naar nieuwe uitdagingen. En wat het leuke is; ons enthousiasme werkt aanstekelijk. Of je nu komt met je collega’s, vrienden of familie. Op de fiets, met GPS of kruisboog, wat je maar wilt. Verwacht geen standaardprogramma, want we kijken altijd wat jullie het beste past. Qua budget en sfeer. Voor ons telt maar één ding: dat jullie een onvergetelijke dag hebben!

Ook natuurbeleving staat hoog in ons vaandel. Als bewoners en gebruikers van het Nationaal Park Veluwezoom nemen wij onze verantwoordelijkheid voor het in stand houden van de natuurwaarden. Voor een optimale beleving blijven de belangen van mens, milieu, natuur, cultuur en erfgoed in het gebied gewaarborgd.
Ook de zorg voor onze deelnemers en klanten gaat ver. Flexibiliteit bij activiteiten biedt de mogelijkheid om de beste service op maat te bieden. Onze pech-onderweg service is van hoog niveau. Even bellen en we zoeken naar een oplossing. We repareren of vervangen materiaal en bieden een alternatief bij slecht weer.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Een deel van onze inkomsten schenken wij aan de terreineigenaren om hen te helpen bij het behoud van hun natuur- & cultuurgebieden (onder meer Vereniging Natuurmonumenten, Stichting Het Geldersch Landschap, Staatsbosbeheer, Landgoed Middachten, Stichting Behoud Brandtoren en Stichting Twickel). Wij zijn gecertificeerd voor het natuurzorgsysteem Support for Nature.

Over ons
Over ons

Veiligheid

Wij vinden veiligheid heel belangrijk. Onze instructeurs zijn vakkundig opgeleid met specialisatie in bijvoorbeeld mountainbiken en RSLA. We zijn BHV gediplomeerd en beschikken voor de schietactiviteiten over een wapenvergunning. Onze materialen worden zorgvuldig onderhouden. De fietsen, mountainbikes, tandems, e-bikes, steppen en VeluweScooters worden onderhouden door een erkend fietsenmaker. Onze pech-onderweg service is van hoog niveau. Even bellen en we zoeken naar een oplossing. We repareren of vervangen materiaal.

Verzekering en algemene voorwaarden

Deelname aan al onze activiteiten is vrijblijvend. De deelnemers hoeven zich niet verplicht te voelen mee te doen. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan hebben wij een aansprakelijkheidsverzekering bij Nationale Nederlanden. Op verzoek kunnen wij ons polisnummer geven en/of in contact brengen met onze verzekeringsagent.

Indien u onze producten afneemt, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden:

De huurvoorwaarden kunt u hier inzien.

Algemene Voorwaarden Veluwe Actief B.V.

Over ons
Over ons

Waar vind je ons?

Ons kantoor – hoofdvestiging is gevestigd in het Veluwetransferium Posbank in Rheden (ten oosten van Arnhem). Het ligt aan de voet van het Nationaal Park Veluwezoom en de IJssel. In het Veluwetransferium tref je eveneens het Bezoekerscentrum Veluwezoom van Natuurmonumenten en Brasserie Veluwezoom. Bij onze VVV Rheden verstrekken we toeristische informatie en verhuren we diverse vervoersmiddelen om het natuurgebied te verkennen.

Daarnaast hebben we verhuur vestigingen in Nijmegen, Eerbeek, en Arnhem.