VeluweScooter & Vaartocht

De geruisloze elektrische scooters huur je vanaf het Veluwetransferium Posbank in Rheden. Je rijdt een fraaie route langs de IJssel. In Doesburg is bij Viking Adventures Sports een IJsselsloep te boeken voor jouw groepje. Je spreekt met hen zelf af hoe lang je wilt varen. Op het water is het ontspannen genieten van schitterende vergezichten. Na de rondvaart over het water vervolgen jullie de scooterroute terug naar Rheden om daar nog te genieten van een mooie route over het heuvellandschap. Je huurt de scooter voor de hele dag, dus hebt alle tijd om meer van de omgeving te zien!

U vaart altijd samen met een kapitein en matroos. Tijdens het varen geeft de kapitein desgewenst uitleg over alle bezienswaardigheden onderweg en zorgt een matroos voor een hapje en een drankje. Bij minder mooi weer kan de sloep worden voorzien van een kap zodat een vaartochtje ook dan aangenaam is. Het is ook mogelijk de vaartocht te combineren met een culinair arrangement aan boord.  Uiteraard is er gedacht aan de veiligheid dus zijn er bijvoorbeeld voor alle opvarenden reddingsvesten aan boord. Maximaal 12 passagiers mogelijk.

Prijs € 55,- per scooter.
Startlocatie Veluwetransferium Posbank
Tijdsduur ca. 7 uur
Inclusief scooterhuur, verplichte helm, route en gratis regenponcho
Bijzonderheden Vanaf april t/m september mogelijk

Meer mogelijkheden

  • Optioneel is er de mogelijkheid om dit arrangement te combineren met lunch/diner bij Restaurant de Kade bij Stadshotel Doesburg.