VeluweScooter & bezoek Kasteel Rosendael

Huur een elektrische VeluweScooter en bezoek dit unieke kasteel en park. We hebben routes vanaf het Veluwetransferium in Rheden en vanaf VeluweActief-Arnhem. Daar heten we je welkom en helpen we je op pad. Je krijgt een kant-en-klare route mee door het Nationaal Park Veluwezoom en Posbank. Onderweg rijd je langs het Landgoed Rosendael. Een tussenstop bij het Kasteel of naastgelegen Oranje-rie is een aanrader!

Spetterend kasteel & park Rosendael

Het imposante, historisch ingerichte kasteel ligt in een prachtig park met veel bezienswaardigheden. Kasteel Rosendael geeft een mooi beeld van hoe er vroeger werd geleefd. Er is een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein te zien. Het park is bekend van de ‘Bedriegertjes’; kleine waterfonteintjes verborgen in de bodem die onverwacht aan- en uitgaan. Je kunt dus nat worden. Het was tot ver in de 20e eeuw een geliefde bestemming voor schoolreisjes.

Openingstijden

Het kasteel en het park is het hele jaar geopend van dinsdag t/m zondag 11.00 – 17.00 uur.
Ga naar de site van Kasteel Rosendael voor informatie over de actuele prijzen en de openingstijden en boek daar dan ook direct uw ticket voor een bezoek aan Kasteel Rosendael. 

Samenwerking met Geldersch Landschap & Kasteelen

Geldersch Landschap & Kasteelen heeft 7 kastelen verspreid over Gelderland: Kasteel & Park Rosendael, Kasteel Doorwerth, Kasteel Ammersoyen, Kasteel Hernen, Kasteel Cannenburch, Huis Zypendaal en Huis Verwolde. Deze kastelen zijn zeker een bezoekje waard en vormen een prachtig decor voor onze groepsactiviteiten als Schuttersclinics, E-bike Tour met gids of Landgoedspelen. Ideaal voor een uitje met families, vrienden en collega’s.

Prijs € 25,- p.p. per dagdeel. € 48,- p.p. per dag Exclusief entreeprijzen Kasteel Rosendael
Aantal personen Vanaf 1 persoon
Locatiesuggesties https://veluweactief-arnhem.nl/, https://veluweactief.nl/veluwescooter/,
Tijdsduur 3 uur
Inclusief route, kortingsbon, informatieboekje over de omgeving en regenponcho
Exclusief toegang e/of rondleiding kasteel of tuinen en catering
Optioneel Scooterpuzzelroute € 5,- per 5 personen
Bijzonderheden Rijbewijs is verplicht. Geen rijbewijs?; reserveer een E-bike (gaat ongeveer even snel).

Meer mogelijkheden

  • Bij de kasteelwinkel zijn fraaie streekproducten en souvenirs te koop
  • Iets drinken of eten? De Oranjerie van het landgoed is geopend half mei t/m half oktober. Maandag gesloten. http://oranje-rie.nl/
  • Bekijk voor meer informatie de website van het Geldersch Landschap.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail