VeluweScooter & bezoek tuinen Landgoed Middachten

Relaxt toeren met de elektrische scooter en bewonder de prachtige de tuinen van Landgoed Middachten!

Halverwege de route kom je bij het Landgoed Middachten van Graaf en Gravin zu Ortenburg. Middachten is een cultureel landgoed met een voor Nederland uitzonderlijk karakter. Als je binnenkomt in de tuinen van Middachten, word je als het ware overvallen door de ‘echtheid’ van deze kasteeltuin; de grasparterre met de borders, de beelden, de gracht en het kasteel. In de Oranjerie kun je terecht voor een kop koffie of thee met versnapering.

De tuinen zijn open van 2 juni t/m 30 september, woensdag t/m zondag, 12.30-16.30 uur.

Het kasteel blijft deze zomer gesloten.

Entree tuin: € 6,00 p.p. inclusief audiotour. Kinderen t/m 12 jaar gratis. Vrienden van Middachten gratis op vertoon van een geldige pas. U kunt een entreekaartje kopen in de oranjerie. Vooraf reserveren is niet nodig. U kunt alleen met pin betalen.
Voor gezinnen met kinderen is er aan de balie een speurtocht te koop. De kosten zijn € 2,50 per kind.
Entree terras: U bent welkom voor een drankje of versnapering op het terras bij de oranjerie. Dit kan ook zonder entreekaartje voor de tuin. Een consumptie is dan wel verplicht. U kunt alleen met pin betalen.
Toegankelijkheid: Recent is op een aantal paden nieuw grind aangebracht. Hierdoor is de tuin momenteel niet toegankelijk voor rollators, rolstoelen, scootmobiels of andere hulpmiddelen. Zodra de paden verder aangelopen zijn, zal de tuin weer beter toegankelijk zal zijn. Een bezoek aan het terras bij de oranjerie met bovengenoemde hulpmiddelen is wel mogelijk.
Honden: Honden zijn niet toegestaan.

Prijs € 25,00 p.p. per dagdeel. Exclusief entreeprijzen Kasteel Middachten
Aantal personen Vanaf 1 persoon
Startlocatie Veluwetransferium Posbank
Tijdsduur 3 uur
Inclusief route, consumptie-korting bon, informatieboekje over de omgeving en regenponcho
Bijzonderheden Degenen zonder rijbewijs fietsen mee met een E-bike (gaat ongeveer even snel).

Meer mogelijkheden