Teamtocht op Gelrescooter bij Kasteel Cannenburch

GelreScooter Teamtocht bij Kasteel Cannenburch

U verkent de omgeving van Kasteel Cannenburch op de elektrische GelreScooter. Onderweg beleef je samen verrassende teamopdrachten. Samenwerking staat centraal!

Na een korte introductie ga je gezamenlijk op pad op onze geruisloze en natuurvriendelijke elektrische GelreScooters. Zonder inspanning en helm genieten van de natuur. Een (auto of brommer) rijbewijs is verplicht. Degenen zonder rijbewijs fietsen mee op een E-bike (gaat ongeveer even snel).

Onderweg doen we een aantal korte teamgerichte activiteiten in steeds wisselende teams. Uw teamgenoot is dus bij het volgende spel misschien wel je tegenstander. De activiteiten variëren van denkopdrachten (Tangram) tot meer fysieke opdrachten (Reuze Katapult Schieten of Lopende A) geschikt voor iedereen met een normale gezondheid. Onze medewerker verzorgt de begeleiding en ontmoet jullie op een aantal posten onderweg. Hij/zij zal ook zorgen voor iets te drinken en iets te snoepen.

Kasteel Cannenburch

Het van oorsprong middeleeuwse kasteel Cannenburch ligt in Vaassen. Omgeven door een prachtig oud parkbos met weilanden en vijvers. De oude parkaanleg en molenbeken zijn nog in het landschap te zien. Op het terrein staat ook een zogenaamd bouwhuis. Hier ziet u hoe het personeel van Cannenburch leefde, bekijkt u de 19e-eeuwse woning van de rentmeester en de kasteelboerderij. Ook is hier de kasteelwinkel gehuisvest.

Veluwe Actief & Geldersch Landschap & Kasteelen

Als Veluwe Actief verzorgen wij groepsactiviteiten voor uw familie, vrienden of collega’s op de 7 kastelen van het Geldersch Landschap & Kasteelen. De activiteiten zijn prima te combineren met bezoek aan de kastelen en de tuinen.

Bijvoorbeeld: Kasteel-en schutterstoernooien, Landgoedspelen, GPS-routes, Scooterteamtochten, Schilderworkshop, Laser Kleiduif Schieten en Boogschieten

Prijs€ 50,- p.p. (min € 500,-).
Aantal personenVanaf 10 tot 22 personen
Startlocatie Kasteel Cannenburch
LocatiesuggestiesKasteel Rosendael, Huis Verwolde, Huis Zypendaal, Kasteel Ammersoyen, Kasteel Doorwerth, Kasteel Hernen,
Tijdsduur3 uur
ExclusiefToegang / rondleiding Kasteel of tuinen.

Meer mogelijkheden

  • Rijbewijs noodzakelijk, degene zonder rijbewijs kan prima mee op een e-bike
  • Natuurlijk kunnen we bij Kasteel Cannenburch nog andere activiteiten organiseren. En met de Gelrescooter naar de andere kastelen. Er zijn veel meer mogelijkheden, neem gerust contact op voor overleg.
  • Bekijk de website van Kasteel Cannenburch voor meer informatie
  • Liever bij één van de andere Geldersche Kasteelen? Neem contact op voor de andere mogelijkheden.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail