Tandemtour op elektrische tandems 

Samen fietsen langs de mooiste plekjes van de Veluwezoom. Ruik de heide, geniet van de wind door de haren en proef de sfeer van het bos!

Voor wie?

We hebben in Rheden 3 “gewone versnellingstandems” en in Arnhem zijn er 2 beschikbaar. Hartstikke leuk, maar hou met je route rekening met de heuvels die met een tandem minstens zo zwaar zijn om te “befietsen”. De puzzelroute is voor de gewone tandems minder geschikt.

 

Elektrische tandems geven voor de meeste huurders veel meer plezier! De ondersteuning helpt je heuvelop, al moet je natuurlijk toch het meest zelf doen. Iedereen kan mee want als aanvulling op de 5 elektrische tandems zijn er ruimschoots voor comfortabele E-bikes te huur.

Extra uitdaging onderweg? Reserveer ook de speurroute: Veluwezoom Vol Verhalen.  Inclusief één of meerdere “doe-opdrachten” onderweg voor € 25,- per route.

Extra: Handboogschieten op de baan in Rheden, voor of na de tocht, klik hier.

De Veluwe Actief is een originele en leuke activiteit voor een collega’s, vrienden, familie;  groepsuitje of teamuitje! Ontspannen, maar actief aan de slag met je teamspirit.

Meer mogelijkheden