Team Toernooi

Teambuilding op de Veluwe!

Een teambuilding activiteit die ook nog leuk is? Geen training maar wel met je team in actie op je personeelsuitje of teamuitje? Kies voor het Team Toernooi, bomvol afwisselende activiteiten waarbij alles draait om een goede samenwerking. Wedden dat jullie elkaar na dit uitje beter kennen? Heb je trouwens speciale wensen of bijzondere voorkeuren? Laat het ons weten, we denken graag mee!

Je moet het wel verdienen met:

Inzicht. Creativiteit. Behendigheid. Hiermee vergroot je het startkapitaal van jouw team. Welke opdracht je ook doet – van Lopende A tot Tangram, van bikegame tot ‘Wilhelm Tell uitdaging’ – het is de samenwerking die wordt beloond.  Het is net het “echte leven”…. Alles draait om geld.

Actief teamspel. Ideaal voor groepen die focussen op teambuilding op de veluwe. Alle activiteiten vinden op één locatie plaats zodat iedereen elkaar ook ziet. Door de korte wisselende opdrachten is dit teamtoernooi ook zeker geschikt voor de “niet”-sporter!

Impressiefoto's

Prijs€ 30,00 p.p. gebaseerd op 20 personen. Extra pers € 20,- p.p.
Aantal personenVanaf 20 personen
Startlocatie Veluwetransferium Posbank
LocatiesuggestiesLandgoed Avegoor, Vakantiedorp De Jutberg, Hotel de Bilderberg, Landgoed Groot Warnsborn, Kasteel Engelenburg, De Vroolijke Frans, Llanfarian,
Tijdsduur3 uur
InclusiefKoffie/thee ontvangst, ludieke prijsuitreiking

Opmerkingen

  • Starten vanaf andere locaties of delen van het land.
  • Voorafgaand lunchen en na afloop borrelen of barbecueën bij de locatie.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail