Down Hill Steppen

Wil je voor een verjaardag, uitje of een andere gelegenheid vrienden, familie of collega’s verrassen met een origineel, sportief en actief uitje? Kies voor het Down Hill Steppen.

Echt leuk – Steppen – maar eerst wel even afzien, want de route begint met een pittige beklimming naar de Posbank. Boven word je verrast met een schitterend uitzicht. De echte beloning volgt op het einde, als je puur door de zwaartekracht tussen heide en bosrand naar beneden suist! Maar hou je snelheid onder controle! De helm is gratis én verplicht!
Kant-en -klare routes
Voor je zelf op pad gaat, krijg je een korte instructie en een route naar keuze mee.

1. Via Posbank – Zijpenberg, keuze tussen 8 (1,5 uur) tot 17 km (3 uur)
Onderweg kun je een keuze maken; korte route of de lange route  via de Brandtoren of Emma Piramide gaat. Aan het einde is er de mooie afdaling via de Zijpenberg en langs de Rhedense Schaapskooi.

2. Via Posbank – Carolinahoeve, 19 km
Op ¾ deel van de route kom je langs de Carolinahoeve.  Attentie! De Carolinahoeve wordt momenteel verbouwd en opent eind april haar deuren.

Prijs € 10,- per step
Startlocatie Veluwetransferium Posbank in Rheden
Tijdsduur 1,5 of 3 uur afhankelijk van de gekozen route
Inclusief route en helm (verplicht!)
Optioneel Goed te combineren met een andere activiteit
Bijzonderheden geschikt voor personen vanaf 1.50 meter

Meer mogelijkheden

  • Met een GPS Wandelingen, VeluweScooter, Boogschieten en/of andere activiteiten na elkaar te ondernemen, heb je een dagvullend programma.
  • Ga halverwege of na afloop wat eten/drinken bij horecalocaties in de buurt.