Down Hill Steppen op de Posbank

Wil je voor een verjaardag, uitje of een andere gelegenheid vrienden, familie of collega’s verrassen met een origineel, sportief en actief uitje? Kies voor het Steppen (eerst heuvel op, maar terug hoef je alleen de remmen maar goed te gebruiken!!)

Echt leuk – Down Hill Steppen – maar eerst wel even afzien, want de route begint met een pittige beklimming naar de Posbank. Boven word je verrast met een schitterend uitzicht. De echte beloning volgt op het einde, als je puur door de zwaartekracht tussen heide en bosrand naar beneden suist! Maar hou je snelheid onder controle! Een helm is hier altijd kosteloos te leen.

Voor degene met wat minder kracht of uithoudingsvermogen neem je toch gewoon een step met elektrische ondersteuning: de Easystep.

Na een korte instructie ga je zelf op pad met één van onze steps en een route naar keuze van maximaal 1 dagdeel:

1. Via Posbank – Zijpenberg, keuze tussen 8 (1,5 uur) tot 17km (3 uur)
Onderweg kun je keuzes maken of je langs de Brandtoren of Emma Piramide gaat. Aan het einde is er de mooie afdaling via de Zijpenberg en langs de Rhedense Schaapskooi.

2. Via Posbank – Carolinahoeve, 19km
Op ¾ deel van de route kom je langs Pannenkoekenhuis de Carolinahoeve. Je krijgt een kortingsbon mee (TIP: check vooraf de openingstijden van de Carolinahoeve).

Prijs€ 8,- per step
Aantal personenVanaf 1 persoon
Startlocatie Veluwetransferium Posbank
Tijdsduur1,5 of 3 uur afhankelijk van de gekozen route
OptioneelGoed te combineren met een andere activiteit
BijzonderhedenEr is 1 maat geschikt voor personen vanaf ca. 1.50 meter

Meer mogelijkheden

Delen: Facebooktwitterlinkedinmail
Call Now Button