Schutterstoernooi met 3 onderdelen

Niet voor iedereen is het schot in de roos raak, maar zeker een leuke uitdaging!
Test je precisie, concentratie en tactiek bij Handboog, Kruisboog– en Buksschieten. (minimum leeftijd 18 jaar). In kleine groepjes ga je roulerend langs drie schuttersonderdelen. We zorgen voor een veilige situatie. Naast het plezier met elkaar, gaat het natuurlijk wel om de punten! Het team van de beste schutters gaat naar huis met een medaille.

We hebben boogschietbanen bij Veluwetransferium Posbank in Rheden en bij VeluweActief-Arnhem. We kunnen ook banen opbouwen op andere locaties tegen meerprijs.

Boogschieten
Boogschieten is een sport waarbij pijlen worden weggeschoten naar een doel met behulp van een boog. Een eeuwenoude sport die iedereen kan beoefenen. Vroeger werd de boog natuurlijk gebruikt als jacht- en oorlogswapen. Bij ons schiet je op een blazoen. Bij handboogschieten gebruik je een heel andere boog en techniek dan bij kruisboogschieten.

Luchtbuks
Ook bij het schieten met de luchtbuks staat veilig voorop, dus we eerst uitleg over de techniek en veiligheidsaspecten Dan gaan we oefenen op de schietbaan. We sluiten af met een korte competitie; je schiet met meerdere personen naast elkaar. Wie schiet de meeste punten…

Andere schuttersonderdelen
Wat dacht je van Laser Kleiduif Schieten, Blaaspijp Schieten of Laser Biatlon Schieten.
Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Het weer

Weer of geen weer; de schutters staan altijd droog! Onze Mastertent geeft beschutting dus we zijn op alle weersomstandigheden voorbereid.

 

Groepssamenstelling 

Met kleinere groepen (tot 20 personen) adviseren wij een Schuttersclinic met één schuttersonderdeel. Voor grotere groepen combineren we meerdere schietonderdelen tot dit Schutterstoernooi.

Prijs € 500,- t/m 20 personen. Extra personen € 15,- p.p. op onze boogschietbanen. Bij andere locaties basistarief € 675,-
Aantal personen Vanaf 20 personen
Startlocatie Veluwetransferium in Rheden of VeluweActief-Arnhem. Andere locaties in overleg
Tijdsduur 2 uur
Inclusief 3 schuttersonderdelen en prijsje voor beste schutter(steam)
Exclusief locatiekosten, catering en eventuele reiskosten

Meer mogelijkheden