Groepssamenstelling 

Met kleinere groepen kies je voor een schuttersclinic met één onderdeel. Voor grotere groepen combineren we meerdere schietonderdelen tot een schutterstoernooi.

 

Schutterstoernooi met 3 onderdelen

Niet voor iedereen is het schot in de roos raak, maar zeker een leuke uitdaging!
Test je precisie, concentratie en tactiek bij Handboog, Kruisboog– en Buksschieten. In kleine groepjes ga je roulerend langs drie schuttersonderdelen. We zorgen voor een veilige situatie. Naast het plezier met elkaar, gaat het natuurlijk wel om de punten! Het team van de beste schutters gaat naar huis met een medaille.

Boogschieten
Boogschieten is een sport waarbij pijlen worden weggeschoten naar een doel met behulp van een boog. Een eeuwenoude sport die iedereen kan beoefenen. Vroeger werd de boog natuurlijk gebruikt werd als jacht- en oorlogswapen. Bij ons schiet je op een blazoen. Bij handboogschieten gebruik je een heel andere boog en techniek dan bij kruisboogschieten.

Luchtbuks
We geven uitleg over de techniek en veiligheidsaspecten van het schieten met de luchtbuks. Op de schietbaan zijn schiet je met meerdere personen naast elkaar. wie schiet er de meeste punten…

Meerdere of andere onderdelen kunnen ook aan het schutterstoernooi worden toegevoegd. Denk hierbij aan LaserKleiduif Schieten, Blaaspijpschieten of LaserBiatlonschieten.

 

Het weer

Onze tenten kunnen we in een minuut opzetten, dus we zijn op alle weersomstandigheden voorbereid, de schutters staan altijd droog!

Prijs€ 17,50 p.p. gebaseerd op 20 personen met 3 onderdelen. Extra pers €15,- p.p.
Aantal personenVanaf 20 personen
Startlocatie Over een geschikte locatie geven we graag advies
LocatiesuggestiesLandgoed Avegoor, Kasteel Engelenburg, Landgoed Groot Warnsborn, Hotel de Bilderberg, De Vroolijke Frans, Restaurant De Harmonie, Pannenkoekbakkerij Reuvershoeve, Llanfarian,
Tijdsduur1,5 á 2 uur
InclusiefEen prijsje voor de beste schutters
Exclusiefreiskosten en catering
OptioneelVier onderdelen: € 21,25 p.p. gebaseerd op 20 personen. Extra pers €15,- p.p.
BijzonderhedenWe nemen bij slecht weer mastertenten mee, dus je schiet droog!

Meer mogelijkheden

Delen: Facebooktwitterlinkedinmail
Call Now Button