Schutterstoernooi bij Kasteel Ammersoyen

Niet voor iedereen is het schot in de roos raak, maar zeker een leuke uitdaging!
Test je precisie, concentratie en tactiek bij bijvoorbeeld Handboog, Kruisboog– en Buksschieten. In kleine groepjes ga je roulerend langs drie schuttersonderdelen. Het team van de beste schutters gaat naar huis met een medaille.

Hoe zit zo’n programma er uit:
Onze medewerker heet u van harte welkom en zal een korte introductie houden.
Daarna begint het Schutterstoernooi, waarin de deelnemers in kleine teams een competitie houden bij de aangeboden schuttersonderdelen (onder leiding van een professionele instructeur) en rouleren per half uur. Uiteraard speel je dan tegen een ander team.

Welke schuttersonderdelen jullie doen, hangt af van jullie wensen, het aantal personen en de datum. Over het algemeen zijn er 3 onderdelen per toernooi. We beschikken over de volgende schuttersonderdelen:

Handboogschieten.
Luchtbuks schieten.
Biathlon Laser Schieten
Laser Kleiduif Schieten.
Indoor laser Schieten
Blaaspijp schieten
Reuze Katapult Schieten
Klootschieten

Kasteel Ammersoyen

Strategisch gelegen tussen Maas en Waal, in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard ligt deze indrukwekkende burcht. Ammersoyen is één van onze best bewaarde middeleeuwse kastelen, gebouwd rond 1300. Kasteel Ammersoyen biedt in de sfeervolle taveerne ontvangst met koffie en gebak, een buffetlunch of een picknicklunch die bij mooi weer natuurlijk buiten kan worden genoten. In het museum van het kasteel zijn archeologische vondsten te bekijken en komen bezoekers er meer te weten over de bewoners die de voorwerpen hebben gebruikt.

Veluwe Actief & Geldersch Landschap & Kasteelen

Als Veluwe Actief verzorgen wij groepsactiviteiten voor uw familie, vrienden of collega’s op de 7 kastelen van het Geldersch Landschap & Kasteelen. De activiteiten zijn prima te combineren met bezoek aan de kastelen en de tuinen.

Prijs€ 22,50 p.p. voor Schutterstoernooi met Handboog-, Kruisboog- en Buksschieten (min € 675,-).
Aantal personenVanaf 10 personen
Startlocatie Kasteel Ammersoyen
LocatiesuggestiesKasteel Doorwerth, Kasteel Cannenburch, Huis Verwolde, Kasteel Rosendael, Kasteel Hernen, Huis Zypendaal,
Tijdsduur1 á 2 uur
ExclusiefToegang / rondleiding Kasteel of tuinen.

Meer mogelijkheden

Delen: Facebooktwitterlinkedinmail