Schutterstoernooi bij Kasteel Ammersoyen

Niet voor iedereen is het schot in de roos raak, maar zeker een leuke uitdaging!
Test je precisie, concentratie en tactiek. In kleine groepjes ga je roulerend langs de diverse schuttersonderdelen. Het team van de beste schutters gaat naar huis met een medaille. Onze medewerker heet jullie welkom en zorgt voor de benodigde begeleiding.

Welke schuttersonderdelen we doen, hangt af van jullie wensen, het aantal personen en de datum. Over het algemeen zijn er drie onderdelen per toernooi. We beschikken over
Handboogschieten, Luchtbuks schieten, Biatlon Laser Schieten, Laser Kleiduif Schieten, Indoor laser Schieten, Blaaspijp schieten, Reuze Katapult Schieten en Klootschieten.

Kasteel Ammersoyen

Strategisch gelegen tussen Maas en Waal, in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard ligt deze indrukwekkende burcht. Ammersoyen is één van onze best bewaarde middeleeuwse kastelen, gebouwd rond 1300. Kasteel Ammersoyen biedt in de sfeervolle taveerne ontvangst met koffie en gebak, een buffetlunch of een picknicklunch die bij mooi weer natuurlijk buiten kan worden genoten. In het museum van het kasteel zijn archeologische vondsten te bekijken en komen bezoekers er meer te weten over de bewoners die de voorwerpen hebben gebruikt.

Veluwe Actief & Geldersch Landschap & Kasteelen

In samenwerking met het Geldersch Landschap & Kasteelen verzorgen wij groepsactiviteiten voor uw familie, vrienden of collega’s op de 7 kastelen verspreid in Gelderland. Ideaal te combineren met een bezoek aan de kastelen en de tuinen.
Bijvoorbeeld: Kasteel-en Schutterstoernooien, Landgoedspelen, GPS-routes, Scooterteamtochten, Schilderworkshop, Laser Kleiduif Schieten en Boogschieten.

Prijs € 22,50 p.p. voor Schutterstoernooi met Handboog-, Kruisboog- en Buksschieten (min € 675,-).
Aantal personen Vanaf 10 personen
Startlocatie Kasteel Ammersoyen
Locatiesuggesties Kasteel Doorwerth, Kasteel Cannenburch, Huis Verwolde, Kasteel Rosendael, Kasteel Hernen, Huis Zypendaal,
Tijdsduur 1 á 2 uur
Exclusief Toegang en/of rondleiding Kasteel of tuinen en catering

Meer mogelijkheden

Delen: Facebooktwitterlinkedinmail
Call Now Button