Schutterstoernooi bij Geldersch Kasteel

Waan je even in de wereld van Wilhelm Tell of Robin Hood. Test je doelgerichtheid bij  het Handboog-, Kruisboog- en/of Luchtbuks Schieten. Wie is het beste schuttersteam en verdient een prijsje?

De onderdelen doe je in kleine groepjes en onder begeleiding van onze deskundige medewerker. Zijn er kinderen bij? Dan nemen we kinderbogen of een alternatief schietspel mee. Afhankelijk van de kasteelkeuze en de groepsgrootte zijn andere schuttersonderdelen ook mogelijk. Biatlon Laser Schieten, Blaaspijp schieten, Reuze Katapult Schieten of Klootschieten.
Het Schutterstoernooi verzorgen we bij één van de 7 Geldersche Kasteleen bijvoorbeeld Kasteel Ammersoyen in Ammerzoden.

Kasteel Ammersoyen

Strategisch gelegen tussen Maas en Waal, in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard ligt deze indrukwekkende burcht. Ammersoyen is één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen, gebouwd rond 1300. Op de museumzolder zijn archeologische vondsten te bekijken en kom je meer te weten over de oude bewoners van het kasteel. Voor kinderen is er van alles te beleven; doe-activiteiten en in de wapenkamer kun je onderdelen van een harnas uitproberen. Bij het koetshuis kun je terecht voor ontvangst met koffie en gebak, buffetlunch of picknicklunch.

Samenwerking met Geldersch Landschap & Kasteelen

Speciaal voor het Geldersch Landschap & Kasteelen hebben we unieke arrangementen voor familie-, vrienden- of teamuitje. Combineer een Schuttersclinic,  E-bike Tour met gids of Landgoedspelen met een bezoek aan één van de 7 kastelen: Kasteel Rosendael, Kasteel Cannenburch, Kasteel Doorwerth, Kasteel Ammersoyen, Huis Zypendaal en Huis Verwolde. Ze zijn een bezoek zeker waard en vormen een prachtig decor voor een onvergetelijke dag.

Prijs € 39,50 p.p. bij minimaal 20 personen
Startlocatie Kasteel Ammersoyen of één van de andere Geldersche Kastelen
Tijdsduur 1,5 uur voor het Schutterstoernooi
Inclusief BTW, begeleiding, materiaal, terreingebruik, prijsuitreiking en bezoek kasteel
Exclusief eten en drinken

Meer mogelijkheden