Schutterstoernooi bij Geldersch Kasteel

Waan je even in de wereld van Wilhelm Tell of Robin Hood. Test je doelgerichtheid bij  het Handboog-, Kruisboog- en/of Luchtbuks Schieten. Wie is het beste schuttersteam en verdient een prijsje?

De onderdelen doe je in kleine groepjes en onder begeleiding van onze deskundige medewerker. Afhankelijk van de kasteelkeuze en de groepsgrootte zijn andere schuttersonderdelen ook mogelijk. Biatlon Laser Schieten, Blaaspijp schieten, Reuze Katapult Schieten of Klootschieten.
Zijn er kinderen bij? Dan nemen we kinderbogen of een alternatief schietspel mee.
Het Schutterstoernooi verzorgen we op aanvraag bij Kasteel Rosendael, Kasteel Doorwerth of Kasteel Cannenburch (Vaassen).

Samenwerking met Geldersch Landschap & Kasteelen

Speciaal voor het Geldersch Landschap & Kasteelen hebben we unieke arrangementen voor familie-, vrienden- of teamuitje. Combineer een Schuttersclinic, E-bike Tour met gids of Landgoedspelen met een bezoek bij één van de 7 kastelen: Kasteel Rosendael, Kasteel Cannenburch, Kasteel Doorwerth, Kasteel Ammersoyen, Huis Zypendaal en Huis Verwolde. Ze zijn een bezoek zeker waard en vormen een prachtig decor voor een onvergetelijke dag.

Prijs € 43,75 p.p. bij minimaal 20 personen
Startlocatie Kasteel Doorwerth, Kasteel Rosendael of Kasteel Cannenburch
Tijdsduur 1,5 uur voor het Schutterstoernooi
Inclusief BTW, begeleiding, materiaal, terreingebruik, prijsuitreiking
Exclusief catering, entree kasteel en rondleider

Meer mogelijkheden

  • Meer weten over Geldersch Landschap & Geldersche Kasteelen. Klik hier
  • TIP: Laat je rondleiden door het kasteel en tuinen met een gids.
  • Eten of drinken op aanvraag mogelijk.