Schuttersclinic

De Schuttersclinic is een korte activiteit ideaal om even een frisse neus te halen, je doelbewust op iets anders richten én een beetje competitie.

Na een instructie door onze medewerker doen we eerst een paar oefenrondes om te techniek goed in de vingers te krijgen. Uiteraard sluiten we af met een competitie met voor de beste schutter een prijsje. We zorgen bankjes om op te zitten en – indien nodig – voor beschutting met een partytent.

We hebben keuze uit meerdere schuttersonderdelen: Handboogschieten of Kruisboogschieten en Luchtbuks Schieten.

In plaats van bovenstaande schuttersclinic kun je ook kiezen voor een moderne schietvariant: het Laser Kleiduif Schieten. Hierbij schiet je met omgebouwde jachtgeweren op de kleiduif. Er wordt geschoten met infrarood, dus geen terugslag en 100% veilig.

Mogelijk op diverse locaties op de Veluwe.

Prijs € 150,- t/m 15 personen en extra personen € 10,- p.p. bij Veluwetransferium Rheden of VeluweActief-Arnhem. Andere locatie basistarief € 275,-
Aantal personen Vanaf 5 personen
Startlocatie We overleggen graag over de juiste locatie.
Locatiesuggesties Veluwetransferium Posbank, VeluweActief-Arnhem, Landgoed Avegoor, Kasteel Engelenburg, Landgoed Rhederoord, Vakantiedorp De Jutberg, Hotel de Bilderberg, Restaurant De Harmonie, Llanfarian,
Tijdsduur 1 uur
Exclusief indien van toepassing reiskosten en eventuele terreinvergoeding. (nvt bij onze eigen boogschietbanen)
Optioneel meerdere schuttersonderdelen mogelijk te combineren. Prijs op aanvraag.
Bijzonderheden Voor kinderen hebben kinderbogen of een kindvriendelijk schietspel