Schilderworkshop bij Huis Verwolde

Op het mooi gelegen landgoed Verwolde staat een edelmanshuis omringd door een tuin, park en het bosgebied Oranjewoud met vijvers en landbouwpercelen. Op deze unieke plek, afhankelijk van het weer, binnen of buiten, zal natuurmens en schilder Jaap van de Born u begeleiden bij een schilderworkshop waarbij u versteld zult staan van uw eigen kunstzinnige vaardigheden! Ieder een eigen, of wellicht als teambuilding, één gezamenlijk schilderij! Hoe mooi zal dat dan hangen in de hal van jullie kantoor!

Huis Verwolde

Op het mooi gelegen landgoed Verwolde in Laren staat een edelmanshuis omringd door een tuin, park en het bosgebied Oranjewoud met vijvers en landbouwpercelen. De voormalige keuken van het huis is nu een theeschenkerij met een heerlijk terras aan het water waar u koffie of thee met lekkers kunt krijgen. In de kasteelwinkel kunt u terecht voor streekproducten en leuke kadootjes.

Veluwe Actief & Geldersch Landschap & Kasteelen

Als Veluwe Actief verzorgen wij groepsactiviteiten voor uw familie, vrienden of collega’s op de 7 kastelen van het Geldersch Landschap & Kasteelen. De activiteiten zijn prima te combineren met bezoek aan de kastelen en de tuinen.

Prijs€ 51,- Minimum te besteden bedrag € 610,-, Is inclusief alle benodigde materialen
Aantal personenMaximaal 12 personen
Startlocatie Huis Verwolde
LocatiesuggestiesKasteel Ammersoyen, Kasteel Doorwerth, Kasteel Hernen, Kasteel Rosendael, Kasteel Cannenburch,
Tijdsduur90
ExclusiefToegang / rondleiding Kasteel of tuinen.

Meer mogelijkheden

Delen: Facebooktwitterlinkedinmail