Reuze Katapult Bouwen en Schieten

Even terug in de tijd…Met glimmende oogjes bouwen jullie samen een Reuze Katapult met de aanwezige touwen en palen. Als het bouwwerk klaar is testen we de katapult met een korte schietcompetitie…Eén team schiet en de andere teams vangen. Een dynamisch, opbouwend en actief teamspel!

Vanuit het Veluwetransferium vertrek je op de fiets of de step naar de prachtige Rozendaalse Zandverstuiving (heenweg-heuvel-op / terug-relaxt-heuvel-af). Met de auto kan ook, maar dan mis je toch een stuk sportieve natuurbeleving….

Het Katapult Schieten en bouwen is een leuke low-budget activiteit  van ongeveer 45 minuten voor teamuitje, vergaderbreak, kinderfeestje, familiedag  of als onderdeel van een dagvullend teambuildingsprogramma.

Locatie

De ideale plek is de zandverstuiving in het Nationaal Park Veluwezoom.
Verblijven jullie op een andere locatie? (bijv. bij één van onze locatiesuggesties  of elders in het land). Als er voldoende ruimte is (groot grasveld) komen we graag.

Prijs € 250,- t/m 10 personen. Extra personen € 7,50 p.p. (bij het Rozendaalse zand op de Veluwezoom). Bij andere locaties in overleg.
Startlocatie Veluwetransferium Posbank en de accommodaties daaromheen.Bezoekerscentrum Veluwezoom (met vergaderzaal)Restaurant de RuifRestaurant Houtplaats
Locatiesuggesties Landgoed Avegoor, Landgoed Groot Warnsborn, Landgoed Rhederoord,
Tijdsduur 1 uur
Inclusief Begeleiding en prijsuitreiking
Exclusief reiskosten en locatiekosten bij andere locaties dan Veluwetransferium Posbank
Bijzonderheden bij slecht weer zorgen we in overleg voor een aangepast programma

Meer mogelijkheden

  • Ideaal als break tijdens vergadering, meeting of training.
  • TIP: Combineer met Handboogschieten, VeluweScooter rit, Down Hill Steppen of  fietstocht over de Veluwe.