Ouder en kind dag op de Veluwe

Een onvergetelijke dag voor twee kan er als volgt uit zien:

10.00 –  tot uiterlijk 13.00 uur:  Eerst samen toeren met een elektrische ouder-kind scooter. (€ 30,-) Een prachtige tocht langs de uitkijktoren Emmapiramide die je natuurlijk samen beklimt!

Lunchen:  Je zelf meegebrachte lunchpakketje* eet je aan de picknicktafel bij de geweldig leuke speeltuin, bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten.

* Óf bestel een lunchpakket bij Brasserie Veluwezoom

Suggestie voor het vervolg van deze dag:

Met de fiets (kan ook een tandem zijn)  verken je een ander stuk Veluwezoom (bijvoorbeeld een ouder en kindtandem voor kind tot ca. 8 jaar) ideaal om de Veluwe een beetje sportief te verkennen.

Een fietstocht van jouw keuze door de heuvels of liever met de veerpont over de IJssel en dan een vlak rondje  Rhederlaag. En natuurlijk samen het water op. Reserveer een kano,  supboard of waterfiets Camping De Veerstal

En verder op de fiets, je hebt nog lang niet alles gezien en de dag is nog niet voorbij. Elektrische fietsen (ook beschikbaar voor kinderen vanaf 1,50m) moeten vóór 17.00 uur ingeleverd zijn, maar versnellingsfietsen of tandems  mag je ook wat later op de dag inleveren.

Dat is ‘quality time’!

De Ouder- en kindscooter kunnen we voorzien van een zitje, zodat deze geschikt is voor kinderen vanaf ca. 6 jaar.

Hoe te boeken?

  • Ouder en kindScooter vooraf bij ons reserveren.
  • Lunchpakketjes bij Brasserie Veluwezoom
  • Waterpret bij De Veerstal.

Je start vanaf het Veluwetransferium Posbank in Rheden.

Prijs € 60,00 richtlijn per tweetal, maar afhankelijk wat je precies gaat doen.
Aantal personen Vanaf 2 persoon
Startlocatie Veluwetransferium Posbank
Tijdsduur 7 uur
Bijzonderheden Kinderen vanaf 6 jaar mogen achterop de scooter met een rugsteuntje (maximaal gezamenlijk gewicht 120 kg)