Met twee, gezin of groep

Op de geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische Ouder Kind scooter ontdekken jullie samen het Nationaal Park Veluwezoom. Ga op pad – zonder helm, mét geldig rijbewijs en als jullie samen maximaal 130 kilo zijn. Stop zo her en der bij eeuwenoude kastelen en gezellige horecaplekjes. Bezoek de leuke dorpjes. En geniet in de natuur van de prachtige vergezichten over de heide en ontmoet de Schotse Hooglanders.

Te weinig éénpersoonsscooters? Huur dan deze wat zwaardere e-scooter die prima alleen te rijden is. Ook geschikt voor wat zwaardere mensen tot ca. 130 kg.

De route & tijden

Jullie krijgen een route mee  van 1,5 uur, toeristische tips op de route. Er is  keuze uit meerdere routes. De huur is voor 1 dagdeel (maximaal 3 uur) dus voldoende tijd voor pauzes onderweg.
De scooters verhuren wij het hele jaar van dinsdag t/m zondag tussen 10.00 – 17.00 uur. Tijdens schoolvakanties ook op maandag.
In hoogseizoen (mei t/m oktober) zijn er twee reserveringsmogelijkheden:
ochtend: 9.30/10.00 tot maximaal 13.00 uur
middag: 13.30/14.30 uur tot maximaal 17.00 uur
Reserveren is noodzakelijk! Kijk voor meer informatie over beschikbaarheid op: de verhuurpagina

Kinderen

Vanaf 8 jaar mogen zij zonder steun achterop. Voor kinderen van 5 t/m 7 jaar zijn rugsteuntjes wettelijk verplicht. Let op! De kinderen zitten – zonder gordel/gesp – los achterop. Vermeld bij de boeking van OuderKind Scooter de leeftijd van het kind.

Heeft u jongere kinderen, dan raden wij aan om een E-bike met kinderzitje te huren. Voor tieners/pubers hebben we Ebikes  (geen rijbewijs nodig, maar wel dezelfde snelheid als de scooter). De heuvels zijn te pittig om met 2 personen zwaarder dan 130 kilo op te rijden.

Scooterarrangementen

Naast de losse verhuur bieden we ook complete Scooterarrangementen met uiteenlopende activiteiten (o.a. Scooter Combi met Boogschieten e/of GPS wandelen of Scooter Teamtocht). Uit te breiden met hapje en drankje.
Ideaal voor personeels- of bedrijfsuitje, vrijgezellendag, vriendinnendag, teambuilding of familiedag.

Prijs € 40,- per OuderKind Scooter (VeluweScooter PLUS) per dagdeel
Startlocatie Veluwetransferium Posbank in Rheden
Tijdsduur 3 uurs arrangement
Inclusief route met toeristische tips en gratis regenponcho
Bijzonderheden Personen zonder rijbewijs? Huur een E-bike (gaat ongeveer even snel).

Meer mogelijkheden

  • Boek een gids die meerijdt en leuke weetjes vertelt.
  • TIP: puzzelroute €5,-
  • Ga Reuze Katapult Schieten op het Rozendaalse Zand! Huur rugzakje met materiaal € 15,-.
  • Combineer met een GPS Puzzelroute, Boogschieten en/of andere activiteiten.
  • Ga vooraf, halverwege of na afloop wat eten/drinken bij horecalocaties in de buurt.
  • Alle routes op de Veluwe al gereden? Kom dan naar Nijmegen om het mooie Rijk van Nijmegen te verkennen met de WaalScooter.
  • LET OP: Uw eigen WA-verzekering dekt geen schade van gehuurde voertuigen. Uw eigen risico is afkoopbaar voor € 5,- p.p.