Mountainbiken over de mooiste route van Nederland!

Geen beschikking over een eigen mountainbike? Zin in een sportief uitje en actieve middag? Huur direct via onze site:  We beschikken over 29’-inch mountainbikes in diverse framematen, kleine 26′-inch mtb’s (voor lengtematen tot ca. 1,70cm) en kindermountainbikes 24′-inch en zelfs  E-MTB’s. Alle mountainbikes zijn uitgerust met combipedalen (zowel platform- als klikpedalen). De huur is inclusief helm. Onze mountainbikes worden zorgvuldig onderhouden. Mocht je met pech stranden dan zorgen wij voor een vervangende mtb.

De Veluwezoom is een prachtige streek in Gelderland, waar ’t allermooiste natuurschoon van Nederland te zien is en heerlijk mountainbiken. De routes zijn gelegen in het gebied tussen Arnhem, Dieren, Loenen en Hoenderloo. In dit heuvelachtig gebied zijn heidevelden en vele bossen te vinden met bomen in allerlei soorten en tinten met daar tussen de veelkleurige akkers en weilanden.

De mountainbikeroute kent, voor Nederlandse begrippen, aardig wat hoogteverschil en is afwisselend en technisch. Er zijn zandpaden, singletracks, smalle boswegen en het is heuvelachtig. De heuvels steken zo’n 40 tot 110 meter boven het landschap uit. Als het geregend heeft ontstaan er brede modderpoelen. De route is dan erg zwaar. Meer informatie over de route tref je op MTB Routes.

Attentie!
Er worden met regelmatig herstelwerkzaamheden aan de mountainbikeroute Veluwezoom gedaan. Dit betekent dat delen van de route kunnen zijn afgesloten. Klik hier  voor actuele informatie  

Prijs € 25,00 per 29'-inch MTB per dag. 15,- per 26'-inch MTB per dag. 12,- per 24'-inch MTB per dag.
Startlocatie Veluwetransferium Posbank
Tijdsduur -

Meer mogelijkheden