Mountainbiken met gids op de Veluwe

Op zoek naar een sportief uitje en actieve middag voor uw bedrijfsuitje of vrijgezellendag? Ga mountainbiken op de Veluwe onder begeleiding van onze gids! Deze neemt je mee voor een fraaie fietstocht naar de mooiste plekjes in de Veluwezoom op het niveau dat passend is voor alle deelnemers uit de groep. De gids kiest voor een veilige route, waarbij iedereen op zijn/haar eigen niveau kan deelnemen aan de mountainbiketocht. Je kunt bij ons ook mountainbiken met gids als je beschikt over een eigen mountainbike.

Naast onze 29′-inch mountainbikes kunnen we een aantal deelnemers van de groep ook voorzien van een fatbike of een elektrische mountainbike. Wissel gedurende de tocht van fiets, zodat iedereen de kans heeft om de sensatie van de elektrische mountainbike en fatbike te ervaren. Voor degene met een iets mindere conditie blijkt de elektrische mountainbike ook een ware uitkomst.

Je kunt ook kiezen voor een Mountainbike clinic of de huur van mountainbikes.

Prijs€ 120,00 voor de gids op mountainbike. Gebaseerd op 10 personen. Extra: huur mountainbike € 21,- p.p.
Aantal personenVanaf 10 personen
Startlocatie Veluwetransferium Posbank. Of anders in overleg
LocatiesuggestiesLandgoed Warnsborn, Vakantiedorp De Jutberg,
Tijdsduur2 uur - of anders in overleg

Routesuggesties

1) Mountainbiketocht “Nationaal Park Veluwezoom”
De gids neemt je dwars door de bossen en heidevelden mee naar de bijzondere punten zoals uitzichtpunt Posbank, de Brandtoren, Emmaypyramide, Rozendaalse Zand, Zijpenberg en/of het hoogste punt van de Veluwe! Onze gids vertelt je daarbij kort wat over de bezienswaardigheden.

2) Mountainbiketocht “Pannenkoekenroute”
Zoals de titel al doet vermoedden, leidt deze route je langs een pannenkoekenrestaurant. Halverwege de route, of juist aan het eind? Onze gids zorgt er in ieder geval voor dat je er bent voordat de hongerklop toeslaat!

3) Mountainbiketocht “Vroege vogels”
Het Nationaal Park Veluwzoom is het leefterrein van diverse wilde dieren, zoals herten, reeën en wilde zwijnen. Onze gids neemt je mee over de mountainbikepaden waar geregeld wild wordt gezien. Vroeg op pad, genietend van al het natuurschoon en jezelf doen verbazen van de rust is deze tocht een bijzondere manier om de ochtend mee te starten.

Delen: Facebooktwitterlinkedinmail