Mountainbiken met gids op de Veluwe

Op zoek naar een sportief uitje en actieve middag voor een teamuitje of vrijgezellendag? Ga mountainbiken op de Veluwe onder begeleiding van onze ervaren gids! Hij neemt je graag mee voor een  tocht over het officiële en uitdagende mountainbike pad door het Nationaal Park Veluwezoom.   Je trotseert pittige heuvels, spannende afdalingen, modderpaden en bochtige bospaden.

De gids kiest voor een veilige route van ca. 1,5 uur passend bij het niveau van de deelnemers. Eén gids begeleidt maximaal 10 deelnemers.

Je kunt jouw eigen mountainbike meenemen of bij ons een 29′-inch mountainbikes , fatbike of een elektrische mountainbike huren. TIP: Als je een mix huurt kun je gedurende de tocht wisselen van mountainbike, zodat iedereen de kans heeft om de sensatie van de elektrische mountainbike en fatbike te ervaren. Voor degene met een iets mindere conditie blijkt de elektrische mountainbike ook een ware uitkomst.

Je kunt ook kiezen voor een Mountainbike clinic of de huur van mountainbikes.

Prijs€ 120,00 per gids + huur mountainbike € 21,- p.p.
Aantal personenVanaf 10 personen
Startlocatie Veluwetransferium Posbank. Of anders in overleg
LocatiesuggestiesLandgoed Warnsborn, Vakantiedorp De Jutberg,
Tijdsduur2 uur met gids - huur mountainbike is voor hele dag
Inclusiefverplichte MTB pad vignet en gebruik helm
BijzonderhedenDenk aan aanschaf MTB vignet bij deelname met eigen mountainbike.

Routesuggesties

1) Mountainbiketocht “Nationaal Park Veluwezoom”
De gids neemt je dwars door de bossen en heidevelden mee naar de bijzondere punten zoals uitzichtpunt Posbank, de Brandtoren, Emmaypyramide, Rozendaalse Zand, Zijpenberg en/of het hoogste punt van de Veluwe! Onze gids vertelt je daarbij kort wat over de bezienswaardigheden.

2) Mountainbiketocht “Pannenkoekenroute”
Zoals de titel al doet vermoedden, leidt deze route je langs een pannenkoekenrestaurant. Halverwege de route, of juist aan het eind? Onze gids zorgt er in ieder geval voor dat je er bent voordat de hongerklop toeslaat!

3) Mountainbiketocht “Vroege vogels”
Het Nationaal Park Veluwzoom is het leefterrein van diverse wilde dieren, zoals herten, reeën en wilde zwijnen. Onze gids neemt je mee over de mountainbikepaden waar geregeld wild wordt gezien. Vroeg op pad, genietend van al het natuurschoon en jezelf doen verbazen van de rust is deze tocht een bijzondere manier om de ochtend mee te starten.

Delen: Facebooktwitterlinkedinmail
Call Now Button