Mountainbiken met gids op de Veluwe

Op zoek naar een sportief uitje en actieve middag voor een teamuitje of vrijgezellendag? Ga mountainbiken op de Veluwe onder begeleiding van onze ervaren gids! Hij neemt je graag mee voor een  tocht over het officiële en uitdagende mountainbike pad door het Nationaal Park Veluwezoom.   Je trotseert pittige heuvels, spannende afdalingen, modderpaden en bochtige bospaden.

De gids kiest voor een veilige route van ca. 1,5 / 2 uur passend bij het niveau van de deelnemers. Eén gids begeleidt maximaal 10 deelnemers.

Je kunt jouw eigen mountainbike meenemen of bij ons een 29′-inch mountainbikes , fatbike of een elektrische mountainbike huren. TIP: Als je een mix huurt kun je gedurende de tocht wisselen van mountainbike, zodat iedereen de kans heeft om de sensatie van de elektrische mountainbike en fatbike te ervaren. Voor degene met een iets mindere conditie blijkt de elektrische mountainbike ook een ware uitkomst.

Je kunt ook mountainbikes huren.

Prijs € 175,- per gids + huur voor uw mountainbike € 30,- p.p. incl. verzekering "onbezorgd op pad". (elektrische mountainbikes tegen meerprijs)
Aantal personen tot 10 / 12 personen = 1 gids
Startlocatie Veluwetransferium in Rheden of Veluwe Actief Eerbeek
Tijdsduur 2 uur met gids - huur mountainbike is voor hele dag
Inclusief gebruik helm en MTB vignet Natuurmonumenten
Optioneel huur elektrische mountainbike € 30,-
Bijzonderheden Denk aan aanschaf MTB vignet bij deelname met eigen mountainbike.