Landgoedspelen bij Kasteel Doorwerth

Beoefen bij Kasteel Doorwerth in “teams” traditionele oude spelen zoals tiepelen, krulbollen, belwerpen, hengelen, ridderspel etc. Er wordt een beroep gedaan op je behendigheid, samenwerking en humor.
Met het kasteel als decor gaan we terug naar het verleden. Bij de spelen zijn aanwijzingen te verdienen die je tot de oplossing van het raadsel brengen. Het winnende team dwingt natuurlijk tot in lengte van dagen respect af!

De Landgoedspelen vinden buiten plaats. Bij minder weer zorgen we voor beschutting van de spelers met een Mastertent of bespreken de mogelijkheden voor binnen met het kasteel. De spelen zijn leuk voor iedereen; jong en oud.

Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth is prachtig gelegen in de uiterwaarden van de Rijn. In het kasteel zijn drie musea te bezoeken. Op de stuwwal erachter ligt een afwisselend heuvellandschap met bossen, akkers en weilanden waar het heerlijk wandelen of fietsen is. In de voorburcht is het gezellige en sfeervolle Kasteelcafé De Zalmen gevestigd. U bent er van harte welkom voor de lunch, koffie, thee, een hapje en een drankje.

Veluwe Actief & Geldersch Landschap & Kasteelen

In samenwerking met het Geldersch Landschap & Kasteelen verzorgen wij groepsactiviteiten voor uw familie, vrienden of collega’s op de 7 kastelen verspreid in Gelderland. Ideaal te combineren met een bezoek aan de kastelen en de tuinen.
Bijvoorbeeld: Kasteel-en Schutterstoernooien, Landgoedspelen, GPS-routes, Scooterteamtochten, Schilderworkshop, Laser Kleiduif Schieten en Boogschieten.

Prijs € 635 t/m 20 personen. per extra persoon € 10,- Inclusief locatiegebruik.
Aantal personen Vanaf 20 personen
Startlocatie Kasteel Doorwerth
Tijdsduur 1,5 uur
Inclusief begeleiding en vergoeding terreingebruik
Exclusief entree en/of rondleiding Kasteel
Optioneel vooraf of na afloop drinken en/of eten

Meer mogelijkheden

Delen: Facebooktwitterlinkedinmail
Call Now Button