Landgoedspelen bij Kasteel Doorwerth

Beoefen bij Kasteel Doorwerth in “Gilde-teams” de traditionele oude spelen zoals tiepelen, krulbollen, belwerpen, hengelen etc. Er wordt een beroep gedaan op je behendigheid, samenwerking en humor.

In een prachtige omgeving gaat u terug naar het verleden, met het Kasteel als decor. U wordt ontvangen door onze spelbegeleider die u een mysterie voorlegt.
De ontknoping van het verhaal moet je gaan verdienen, met je “Gilde” team.
Het spelen van traditionele oude spelen zoals tiepelen, krulbollen, belwerpen, hengelen enzovoorts leveren punten op. Tot slot kunt U hiermee sleutelwoorden en/of voorwerpen kopen om tot de oplossing van het raadsel te komen. Het winnende “Gilde” dwingt natuurlijk tot in lengte van dagen respect af!

Kenmerken van de Landgoedspelen:
• Buiten (Evt. onder mastertenten en indien nodig/mogelijk binnenlocatie)
• Sfeervol
• Ontspannen en ongedwongen
• Voor ieder uitvoerbaar
• Uitdagend
• Een grote rol voor: Humor, Geluk en Toeval

Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth is prachtig gelegen in de uiterwaarden van de Rijn. In het kasteel zijn drie musea te bezoeken. Op de stuwwal erachter ligt een afwisselend heuvellandschap met bossen, akkers en weilanden waar het heerlijk wandelen of fietsen is. In de voorburcht is het gezellige en sfeervolle Kasteelcafé De Zalmen gevestigd. U bent er van harte welkom voor de lunch, koffie, thee, een hapje en een drankje.

Veluwe Actief & Geldersch Landschap & Kasteelen

Als Veluwe Actief verzorgen wij groepsactiviteiten voor uw familie, vrienden of collega’s op de 7 kastelen van het Geldersch Landschap & Kasteelen. De activiteiten zijn prima te combineren met bezoek aan de kastelen en de tuinen.

Bijvoorbeeld: Kasteel-en schutterstoernooien, Landgoedspelen, GPS-routes, Scooterteamtochten, Schilderworkshop, Laser Kleiduif Schieten en Boogschieten

Prijs€ 635 t/m 20 personen. per extra persoon € 10,- Inclusief locatiegebruik.
Aantal personenVanaf 20 personen
Startlocatie Kasteel Doorwerth
LocatiesuggestiesHuis Verwolde, Kasteel Ammersoyen, Kasteel Hernen, Kasteel Rosendael, Huis Zypendaal, Kasteel Cannenburch,
Tijdsduur1,5 uur
ExclusiefToegang / rondleiding Kasteel of tuinen.

Meer mogelijkheden

Delen: Facebooktwitterlinkedinmail