Landgoedspelen bij Kasteel Doorwerth

Beoefen bij Kasteel Doorwerth in “teams” de traditionele oude spelen zoals tiepelen, krulbollen, belwerpen, hengelen, ridderspel etc. Er wordt een beroep gedaan op je behendigheid, samenwerking en humor.
Met het kasteel als decor gaan we terug naar het verleden. Na een kort welkomstwoord legt onze spelbegeleider jullie een mysterie voor. De ontknoping van het verhaal moet je gaan verdienen, met jouw team. Het spelen van traditionele oude spelen leveren hints op. Met voldoende aanwijzingen kun je tot de oplossing van het raadsel komen. Het winnende team dwingt natuurlijk tot in lengte van dagen respect af!

De Landgoedspelen vinden buiten plaats. Bij minder weer zorgen we voor mastertenten of bespreken de mogelijkheden voor binnen. De spelen zijn leuk voor iedereen.

Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth is prachtig gelegen in de uiterwaarden van de Rijn. In het kasteel zijn drie musea te bezoeken. Op de stuwwal erachter ligt een afwisselend heuvellandschap met bossen, akkers en weilanden waar het heerlijk wandelen of fietsen is. In de voorburcht is het gezellige en sfeervolle Kasteelcafé De Zalmen gevestigd. U bent er van harte welkom voor de lunch, koffie, thee, een hapje en een drankje.

Veluwe Actief & Geldersch Landschap & Kasteelen

In samenwerking met het Geldersch Landschap & Kasteelen verzorgen wij groepsactiviteiten voor uw familie, vrienden of collega’s op de 7 kastelen verspreid in Gelderland. Ideaal te combineren met een bezoek aan de kastelen en de tuinen.
Bijvoorbeeld: Kasteel-en Schutterstoernooien, Landgoedspelen, GPS-routes, Scooterteamtochten, Schilderworkshop, Laser Kleiduif Schieten en Boogschieten.

Prijs€ 635 t/m 20 personen. per extra persoon € 10,- Inclusief locatiegebruik.
Aantal personenVanaf 20 personen
Startlocatie Kasteel Doorwerth
LocatiesuggestiesHuis Verwolde, Kasteel Ammersoyen, Kasteel Hernen, Kasteel Rosendael, Huis Zypendaal, Kasteel Cannenburch,
Tijdsduur1,5 uur
ExclusiefToegang / rondleiding Kasteel of tuinen.

Meer mogelijkheden

Delen: Facebooktwitterlinkedinmail
Call Now Button