Landgoedspelen bij Geldersch Kasteel

Met het kasteel als decor gaan we terug in de tijd.
Bij traditionele gazonspelen (o.a. Ridderspel, Krulbollen, Mölky, Kubbs ) zijn aanwijzingen te verdienen die je helpen bij het oplossen van het raadsel. Je speelt in het spel met z’n tweeën of drieën. Het winnende team dwingt natuurlijk tot in lengte van dagen respect af!  De spelen zijn leuk voor iedereen; jong en oud.

De Landgoedspelen vinden buiten plaats op aanvraag bij Kasteel Doorwerth, Kasteel Rosendael of Kasteel Cannenburch. Bij minder weer zorgen we voor beschutting met een Mastertent of bespreken de mogelijkheden in het kasteel.

Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth is prachtig gelegen in de uiterwaarden van de Rijn. In het kasteel zijn drie musea te bezoeken. Op de stuwwal erachter ligt een afwisselend heuvellandschap met bossen, akkers en weilanden waar het heerlijk wandelen of fietsen is. Kasteelcafé De Zalmen en Koetshuis de Bilderberg, die op het kasteelcomplex gelegen zijn, dragen zorg voor het eten en drinken.

Samenwerking met Geldersch Landschap & Kasteelen

Speciaal voor het Geldersch Landschap & Kasteelen hebben we unieke arrangementen voor familie-, vrienden- of teamuitje. Combineer een Schuttersclinic, E-bike Tour met gids of Landgoedspelen met een rondleiding bij één van de 7 kastelen: Kasteel Rosendael, Kasteel Cannenburch, Kasteel Doorwerth, Kasteel Ammersoyen, Huis Zypendaal en Huis Verwolde. Ze zijn een bezoek zeker waard en vormen een prachtig decor voor een onvergetelijke dag.

Prijs € 33,75 p.p. bij minimaal 20 personen
Aantal personen 20 - 50 personen
Startlocatie Kasteel Doorwerth, Kasteel Rosendael of Kasteel Cannenburch
Tijdsduur 1,5 uur voor de Landgoedspelen
Inclusief BTW, begeleiding, materiaal, terreingebruik
Exclusief eten, drinken en kasteelbezoek
Optioneel rondleiding met gids door het kasteel

Meer mogelijkheden