Kruisboogschieten

Even een uurtje de focus verleggen… ontspanning.

Om met precisie in de kleine roos te schieten, zijn rust, focus, doelgerichtheid en uiterste concentratie noodzakelijk. Na instructie ga je zelf aan de slag.

Wij verzorgen het Kruisboogschieten als outdoor activiteit op meerdere locaties op de Veluwe voor zowel bedrijfsuitjes, teamuitjes, familiedagen als vrijgezellendagen. Goed te combineren met andere schietonderdelen zoals handboogschieten en buksschieten.

Kruisboogschieten, buksschieten, blaaspijpschieten, en handboogschieten mogen we in Rheden organseren voor 18 jaar en ouder. In Arnhem kunnen we op ons eigen terrein al clinics aanbieden vanaf 16 jaar.  Laser Kleiduif schieten en Biathlonschieten, Reuze Katapult schieten of klootschieten.

Prijs € 10,00 p.p. gebaseerd op 15 personen met 1 onderdeel. Minimum bedrag alleen bij Veluwetransferium Posbank of VeluweActief-Arnhem. Op locatie elders is startbedrag € 275,-.
Aantal personen Vanaf 10 personen
Startlocatie We bouwen een boogschietbaan op bij de locatie van uw keuze, indien dit veilig aan te bieden is ter plaatse. Voor kruisboog schieten is veel ruimte nodig!
Locatiesuggesties Veluwetransferium Posbank, VeluweActief-Arnhem, Landgoed Rhederoord, Vakantiedorp De Jutberg, Hotel de Bilderberg, Llanfarian,
Tijdsduur 1 uur
Bijzonderheden Deze activiteit kan altijd doorgaan, bij regen schieten we van onder een tent vandaan.

Meer mogelijkheden