Een Kasteeltoernooi als familiedag, een belevenis voor groot en klein!

Op zoek naar een activiteit voor de familiedag of afwisselend familieuitje op een schitterende, exclusieve locatie? Kies voor het Kasteeltoernooi familiedag bij Kasteel Rosendael! Met deze familieactiviteiten kan iedereen meedoen; van opa tot kleindochter, van neefje tot tante.
Eerst komen we in beweging met de familieparachute. Daarna een rondje puzzelen met GPS waarbij de kinderen de weg wijzen. Daag elkaar uit met een Boogschieten, verschillende Zweedse mikspelen en uitdagende puzzel-opdrachten waarbij groot en klein gelijke kansen hebben. Of kijk en geniet van het samenzijn van de hele familie in een prachtige entourage!  De theeschenkerij of oranjerie van het landgoed zijn heerlijke plekken om koffie te drinken en om aan te schuiven voor een goedverzorgde lunch of borrel.

In het waterrijke park bij het kasteel bevinden zich de beroemde ‘bedriegertjes’. De Bedriegertjes dateert, net als de Schelpengalerij, uit de 18de eeuw. In de bodem zitten fonteintjes verborgen die onverwacht aan- en uitgaan en zo de bezoekers natspuiten. Het was tot ver in de 20e eeuw een geliefde bestemming voor schoolreisjes.

Nog veel meer mogelijkheden voor activiteiten bijvoorbeeld: Kasteel-en schutterstoernooien, Landgoedspelen, GPS-routes, Scooterteamtochten, Schilderworkshop, Laser Kleiduif Schieten en Boogschieten

Prijs € 31,75 p.p. (min € 635,-)
Aantal personen Vanaf 10 personen
Startlocatie We bepalen de meeste geschikte locatie in overleg.
Locatiesuggesties Kasteel Doorwerth,
Tijdsduur 3 uur
Inclusief Professionele begeleiding, materialen.
Exclusief ReiskostenToegang / rondleiding Kasteel of tuinen
Bijzonderheden De onderdelen kunnen in overleg met de familie worden aangepast (bijv. meer of minder sportief)

Meer mogelijkheden

  • We kunnen het programma aanpassen met bijvoorbeeld de tijdsduur en onderdelen. Afhankelijk van de gekozen locatie (één van de 7 Geldersche Kasteelen) en leeftijd van de deelnemers. Neem contact op en we maken uw dag op maat!
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail
Call Now Button