Met twee, gezin of groep

Op geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische één persoonsscooters ontdek je het Nationaal Park Veluwezoom. Ga op pad – zonder helm en mét geldig rijbewijs. Stop zo her en der bij eeuwenoude kastelen en gezellige horecaplekjes. Bezoek de leuke dorpjes. En geniet in de natuur van de prachtige vergezichten over de heide en ontmoet de Schotse Hooglanders

Je krijgt een route mee (naar keuze) met toeristische tips en een kortingsbon van horeca onderweg. Je huurt de scooter per dagdeel: totale duur maximaal 3 uur.
We hanteren in ons hoogseizoen twee reserveringsmogelijkheden: ochtend 10.00 – 13.00 uur  of middag starten tussen 13.30 – en 14.30 uur. Reserveren is een aan te raden! Voor groepen is er ook een avondscooterrit mogelijk, te starten na 17.30 uur.

De ochtenden hebben we de mogelijkheden om te starten tussen 9.15 en 10.30 uur. Je huurt de scooters voor 3 uur. De Veluwe scooters zijn geschikt voor één persoon per scooter. Wel reserveren!

Let op! 5 oktober is ‘s middags al helemaal vol geboekt vanaf Rheden. In Eerbeek zijn er nog een aantal Veluwescooters beschikbaar. (ook daarvandaan kun je kiezen voor een route over de Posbank).

Starten tussen 10.00 en 10.30 uur kan nog wel in Rheden. 

 

 

Scooter tocht met kinderen.

Huur een Ouder&kind scooter á € 30,- per dagdeel. Kinderen vanaf 8 jaar mogen achterop. Voor  jongere kinderen hebben we enkele kinderzitjes á € 3,50. Tieners of puberkinderen kunnen mee op een Ebike of Easystep. Geen rijbewijs nodig, maar wel dezelfde snelheid als de scooter.

Naast de losse verhuur zijn er complete Scooterarrangementen met andere activiteiten voor uw personeels of bedrijfsuitje, vrijgezellendag, vriendinnendag, teambuildingsprogramma, familie uitje en/of groepsuitje.

–  NIEUW  –
Veluwescooter voor de hele dag (twee dagdelen) € 48,- p.p.
*
* dag is 10.00 – 17.00 uur en maximaal 60 km.

Prijs€ 25,- p.p. per dagdeel
Aantal personenVanaf 1 persoon
Startlocatie Veluwetransferium Posbank in Rheden
Tijdsduur3 uurs arrangement
Inclusiefroute, kortingbon horeca onderweg, infoflyer met toeristische tips en regenponcho
BijzonderhedenPersonen zonder rijbewijs kunnen met op E-bike (gaat ongeveer even snel).

Meer mogelijkheden

  • Boek een gids die meerijdt en leuke weetjes vertelt.
  • Voor €5,- krijg je een puzzelroute erbij!
  • Ga Reuze Katapult Schieten op het Rozendaalse Zand! Meerprijs voor dit materiaal (in rugzakje) € 25,-.
  • Combineer met een GPS Puzzelroute, Boogschieten en/of andere activiteiten.
  • Ga vooraf, halverwege of na afloop wat eten/drinken bij horecalocaties in de buurt.
  • Alle routes op de Veluwe al gereden? Kom dan naar Nijmegen om het mooie Rijk van Nijmegen te verkennen met de WaalScooter.
  • LET OP: Uw eigen WA-verzekering dekt geen schade van gehuurde voertuigen. Uw eigen risico is afkoopbaar voor € 5,- p.p.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail
Call Now Button