De hele dag toeren op een elektrische scooter vanaf Veluwetransferium Posbank

Leukste uitje van de Veluwe, relaxt toeren met de elektrische scooter! Nieuw! Nu de mogelijkheid om een hele dag op pad te gaan met de elektrische scooter.

5 oktober alleen nog scooters beschikbaar van 10.00- 13.00 uur

6 oktober alleen nog scooters beschikbaar van 10.00 tot 13.00 uur.

13 oktober geen scooters meer beschikbaar.

Op geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooters ontdek je de Veluwezoom. Ga op pad, zonder helm en mét geldig rijbewijs, en stop zo her en der bij eeuwenoude kastelen en gezellige horecaplekjes, leuke dorpjes en geniet van de prachtige vergezichten over de heide en ontmoet de Schotse Hooglanders

Je krijgt van ons een routekaartje en toeristische tips en een kortingsbon voor een consumptie onderweg.

Reserveer voor de hele dag: € 45,- (tussen 10.00 en 17.00 uur)

 

Ons arrangement  voor 3 uur is mogelijk vanaf € 20,- per scooter door de week (te starten vóór 10.30  of na 14.00 uur) en € 24,- in het weekend.

Op pad met je gezin: huur een Ouder&kind scooter € 30,-  per scooter (vanaf 8 jaar mag je kind achterop) of neem je tienerkinderen mee op een Easystep of Lopifit! Zonder rijbewijs, maar met dezelfde snelheid mee!

Naast de losse verhuur per dagdeel zijn er complete dag arrangementen mogelijk met meerdere activiteiten voor invulling van uw bedrijfsuitje, vrijgezellendag, vriendinnendag, teambuildingsprogramma, familieuitje en/of groepsuitje.

In het Veluwetransferium Posbank tref je ook de VVV Rheden voor alle toeristische informatie over de Posbank en omgeving. Je kunt er terecht voor fietskaarten, wandelkaarten en allerlei informatie over de bezienswaardigheden en attracties van de Posbank en omgeving.

Prijs€ 20,00 p.p. arrangement doordeweeks. Weekend, avond en feestdagen: € 24,- p.p.
Aantal personenVanaf 1 persoon
Startlocatie Veluwetransferium Posbank
Tijdsduur3 uurs arrangement
Inclusiefroute, consumptie-korting bon, informatieboekje over de omgeving en regenponcho
BijzonderhedenDegenen zonder rijbewijs fietsen mee met een E-bike (gaat ongeveer even snel).

Meer mogelijkheden

  • Boek een gids die je de route leidt.
  • Ga Reuze Katapult Schieten op het Rozendaalse Zand! Met een meerprijs van € 25,- krijg je een rugzak mee met alle spelmaterialen (minimaal 5 personen).
  • Combineer de VeluweScooter Tocht met een GPS Puzzelroute, Boogschieten en/of andere activiteiten.
  • Ga vooraf, halverwege of na afloop wat eten/drinken bij horecalocaties in de buurt.
  • En als je de routes op de Veluwe allemaal gereden hebt, kom dan naar de Waalkade in Nijmegen om het mooie Rijk van Nijmegen te verkennen met de WaalScooter.
  • LET OP: Uw eigen WA-verzekering dekt geen schade van gehuurde voertuigen. U gaat op pad, op eigen risico. Dat is wel af te kopen voor € 5,-.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail