GPS Puzzelroute in het Nationaal Park Veluwezoom

GPS verhuur vanaf het Veluwetransferium Posbank.
We laten je met deze natuurwandeling kennismaken met de omgeving op een originele manier. Vragen die alleen ter plaatse opgelost kunnen worden bepalen de route. De prachtige routes zijn variabel in tijd (1 tot 2 uur) en op elk gewenst moment in te korten. Voor zowel kinderen die goed kunnen lezen als volwassenen is deze puzzelwandeling een leuke uitdaging. Naast de persoonlijke instructie hoe de GPS te gebruiken geven wij ook een handleiding mee. Wij adviseren maximaal 5 personen per GPS, zodat iedereen de kans heeft om met de GPS te navigeren. Dus reserveer dan 1 GPS per groepje.

Natuurlijk leggen we aan de “teamleiders” van de groepjes goed uit hoe GPS en route werkt. Daarna gaan jullie met elkaar op pad en onderweg wordt de informatie overgedragen.

Startlocatie

Je start vanaf het Veluwetransferium Posbank en loopt vandaar alleen of met je groepje terwijl het GPS je veilig verder op weg helpt. Iedereen van klein tot groot die een beetje uit de voeten kan mag meewandelen!

De GPS Puzzelroute is een goed begin voor een dagje Posbank en geschikt als low-budget gezinsuitje, teamuitje, familie-uitje, kinderfeestje of bedrijfsuitje.

Impressiefoto's

Prijs € 25,- per GPS (voor ca. 5 personen)
Aantal personen geschikt voor groepen of individueel
Startlocatie Veluwetransferium Posbank in rheden
Tijdsduur 1 á 2 uur
Bijzonderheden Ook leuk voor kinderen vanaf ca. 8 jaar

Meer mogelijkheden

– Starten met meerdere groepen tegelijk.
– Kies voor de thematische GPS-wandeling i.s.m. Natuurmonumenten: Schatten van OERRR.
– Maak eerst de GPS Puzzelandeling, daarna Down Hill Steppen, Boogschieten en/of andere activiteiten voor een dagvullend programma.
– Ga vooraf, halverwege of na afloop wat eten/drinken bij horecalocaties in de buurt.