Fietstocht met picknicklunch op de Veluwe

Het mooie aan fietsen op de Veluwezoom is de enorme diversiteit. Trappend door de bossen, langs heidevelden en stuwwallen, over prachtige uitzichtpunten en landgoederen én door het weidse uitwaardengebied langs de IJssel ontdek je de grootse veelzijdigheid van de natuur.

De Veluwe(zoom) is wellicht het mooiste fietsgebied van Nederland met een uitgebreid fietsknooppuntennetwerk.  Met ons routekaartje kun je zelf een route samenstellen of laat je adviseren door onze medewerker terplekke.

Hou je van een actieve uitdaging, huur dan een versnellingsfiets of tandem. Wil je liever ontspannen genieten? Huur dan een E-bike (elektrische fiets) of E-tandem.

Picknicken 
In het Nationaal Park Veluwezoom zijn heel veel mooie plekjes voor een gezellige picknick. Onze buren – Brasserie Veluwezoom – verzorgen graag een picknicklunch voor onderweg.
Na het afhalen van de fiets haal je het tasje op gevuld met witte of bruine zachte bolletje gezon, een wrap (vis, vlees of vega), muffin en flesje sourcy blauw of rood. Dit lunchpakketje is uit te breiden met stuk vers fruit of warme drank.

Bestel je lunchpakketje Brasserie Veluwezoom  (veluwezoom@vermaatgroep.nl of 026 495 2710). Reserveer de fiets naar keuze bij ons.

Prijs € 24,50 p.p. (let op! vanaf prijs)
Startlocatie Veluwetransferium Rheden
Tijdsduur 1 uur tot dagvullend
Inclusief huur versnellingsfiets, picknicklunch én routekaartje
Exclusief picknickkleed, meerprijs vers fruit € 1,- of warm drank € 1,45
Optioneel elektrisch vervoer E-bike of E-tandem
Bijzonderheden neem zelf een picknickkleed mee of maak gebruik van de picknicktafels onderweg

Meer mogelijkheden