Fietsen en kanovaren

Heerlijk fietsen over de Posbank en IJsselvallei en een uurtje kanovaren of suppen.

Bij ons reserveer je de fiets of tandem waarmee je verder de hele dag op pad wilt. Natuurlijk vertellen we hier waar je moet zijn voor het kanovaren en geven we suggesties voor routes. (houdt er rekening mee dat je van een pontje gebruikt maakt en daar per overtocht € 1,10 pp bij komt)

De kano’s, supboards of waterfietsen reserveer je zelf bij de Veerstal te Lathum, op het strandje daar, staat een foodtruck. Meer informatie en reserveren: 0313 631 319 of mail naar reserveringen@veerstal.nl. Je rekent daar ter plaatse ook af voor hetgeen je daar huurt.  Ook mogelijk als je alleen kano’s wil huren zonder fietsverhuur: neem contact op met de Veerstal! LET OP! De veerpont om bij de Veerstal te komen vaart van 1 april tm 30 september 2023.

Ontdek de prachtige natuur van de IJsselvallei bij de Rhederlaag en  Veluwezoom en geniet samen van een ontspannen fietstocht. We hebben verschillende huurfietsen: comfortabele versnellingsfietsen, tandemsmoderne elektrische fietsen en (kinder)mountainbikes. Er zijn ook kinderzitjes voor achterop de fiets (vanaf circa 2 jaar).

Prijs € 12,50 per versnellingsfiets. Of tegen meerprijs kies je een ander soort fiets.
Aantal personen Vanaf 2 personen
Startlocatie Veluwetransferium Posbank voor de fietsen & Recreatiepark Veerstal voor de kano's en waterpret.
Tijdsduur dagarrangement
Inclusief Fietshuur bij VeluweActief
Exclusief huur kano of sup vanaf € 5,- p.p.

Meer mogelijkheden

  • Je mag de fiets de hele dag gebruiken, dus maak er een mooie fietstocht van!
  • Tegen meerprijs huur je een mountainbike of een ebike.
  • Combineer het met een wandeling met GPS en je dagje uit is compleet.