Familietoernooi, een belevenis voor groot en klein!

Familiedag op de Veluwe

De Veluwe is mooi centraal gelegen.  Voor de hele familie te bereiken bij uw Familiedag op de Veluwe. Over familiedag op de Veluwe wordt nog lang met veel plezier over nagepraat. We hbieden allerlei mogelijkheden voor de invulling van uw ideale familiedag. We hebben veel activiteiten en diverse relaties met allerlei mogelijkheden voor eten en drinken. Kijk vooral eens bij de mogelijke locaties. 

Familietoernooi

Aan het Familietoernooi kan de hele familie meedoen. Van opa tot kleindochter, van neefje tot tante.
Eerst komen we in beweging met de familieparachute. Daarna een rondje Klootschieten of puzzelen met GPS. Daag elkaar uit met een Boogschieten. Verschillende Zweedse mikspelen en uitdagende puzzel-opdrachten staan klaar. Of kijk en geniet van het samenzijn van de hele familie!

Uitjes op maat.

We organiseren naast bedrijfsuitjes ook allerlei familieuitjes op de Veluwe. Natuurlijk ook ons familietoernooi, maar daarnaast hebben we het breedste activiteitenaanbod op de Veluwe. Stel uw favoriete programma samen! Of u nu komt met vrienden, familie of collega’s. Voor een ontspannen gezellige uurtje of dag of voor een intensieve teamtraining. Bel gerust om te overleggen over de mogelijkheden.

Prijs€ 23,00 Voor de eerste 20 personen. Extra personen, € 10,- p.p.
Aantal personenVanaf 20 personen
Startlocatie We bepalen de meeste geschikte locatie in overleg.
LocatiesuggestiesVakantiedorp De Jutberg, Brasserie Veluwezoom, Pannenkoekbakkerij Reuvershoeve, Llanfarian, De Groote Modderkolk,
Tijdsduur3 uur
InclusiefProfessionele begeleiding, materialen, 1 kopje koffie/thee/fris bij ontvangst (of tussendoor)
ExclusiefReiskosten
BijzonderhedenDe onderdelen kunnen in overleg met de familie worden aangepast (bijv. meer of minder sportief)

Meer mogelijkheden

  • We kunnen het programma aanpassen met bijvoorbeeld de tijdsduur en onderdelen. Afhankelijk van de gekozen locatie en leeftijd van de deelnemers. Neem contact op en we maken uw dag op maat!
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail