Familietoernooi

Aan het Familietoernooi kan de hele familie meedoen. Van opa tot kleindochter, van neefje tot tante.
Eerst komen we in beweging met de familieparachute. Daarna een rondje Klootschieten of puzzelen met GPS. Daag elkaar uit met een Boogschieten. Verschillende Zweedse mikspelen en uitdagende puzzel-opdrachten staan klaar. Of kijk en geniet van het samenzijn van de hele familie!

Familiedag op de Veluwe

De Veluwe is mooi centraal gelegen. Ideaal voor een familiedag met familieleden die verspreid over het hele land wonen. Kom naar het Veluwetransferium in Rheden of in overleg naar een andere locatie. We hebben veel activiteiten en diverse locaties  met allerlei mogelijkheden voor eten en drinken.

Uitjes op maat

Naast dit Familie Toernooi  hebben we een breed aanbod aan activiteiten voor zowel families met een groot als klein budget (activiteiten vanaf € 5,- p.p.!).
Ook voor bedrijven die een familie dag voor hun medewerkers willen organiseren maken we graag een passende invulling voor een programma op het bedrijfsterrein zelf of bij één van onze locaties.

Prijs€ 460,- € 460,- t/m 20 personen. Extra personen € 10,- p.p.
Aantal personenVanaf 20 personen
Startlocatie locatie in overleg
LocatiesuggestiesVakantiedorp De Jutberg, Brasserie Veluwezoom, Pannenkoekbakkerij Reuvershoeve, Llanfarian, De Groote Modderkolk,
Tijdsduur3 uur
InclusiefProfessionele begeleiding, materialen, 1 kopje koffie/thee/fris bij ontvangst (of tussendoor)
ExclusiefReiskosten
Bijzonderhedenonderdelen kunnen in overleg met de familie worden aangepast (bijv. meer of minder sportief). Kinderen t/m 4 jaar gratis

Meer mogelijkheden

  • We kunnen het programma aanpassen met bijvoorbeeld de tijdsduur en onderdelen. Afhankelijk van de gekozen locatie en leeftijd van de deelnemers. Neem contact op en we maken uw dag op maat!
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail
Call Now Button