Ebiketour & Vaartocht

Met luxe ebikes (in diverse maten te huur, evt. vanaf ca. 1.40m) start je vanaf het Veluwetransferium Posbank voor een fraaie route langs de IJssel. Alvorens u aan boord stapt van de boot, kun je een koffie/thee-stop houden bij restaurant de Kade. Op het water is het het ontspannen genieten van schitterende vergezichten. Na de rondvaart, ga je weer verder met de Ebike.

Ebike tocht en Vaartocht over de IJssel bij Doesburg met koffie/thee stop bij Restaurant de Kade.
Vanaf de sloep kunt u de prachtige omgeving bewonderen en genieten van het Gelderse landschap. Stadshotel Doesburg zorgt voorafgaand voor een heerlijk kopje koffie of thee.

U vaart altijd samen met een kapitein. Varen kan richting Dieren, Giesbeek, of over de Zwarte Schaar. De schipper kan vertellen over de omgeving, met nadruk op de natuur of de historie.  Bij minder mooi weer kan de sloep worden voorzien van een kap zodat een vaartochtje ook dan aangenaam is. Het is ook mogelijk de vaartocht te combineren met een culinair arrangement aan boord.  Uiteraard is er gedacht aan de veiligheid dus zijn er bijvoorbeeld voor alle opvarenden reddingsvesten aan boord.

Let op: naast de schipper kunnen er maximaal 12 personen aan boord. Kijk voor alle informatie over de sloep op hun website:  www.ijsselsloep.nl.

Prijs€ 20 per ebike. De boot apart af te rekenen
Startlocatie Veluwetransferium Posbank
Tijdsduurdagarrangement
Inclusiefebikerhuur
BijzonderhedenVanaf april t/m september mogelijk

Meer mogelijkheden

  • Optioneel is er de mogelijkheid om dit arrangement te combineren met lunch/diner bij Restaurant de Kade bij Stadshotel Doesburg.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail