VeluweScooter & Vaartocht

Op geruisloze elektrische scooters rijden jullie vanaf het Veluwetransferium Posbank in Rheden een fraaie route langs de IJssel. In Doesburg stappen  jullie aan boord van de IJsselsloep. Op het water is het ontspannen genieten van schitterende vergezichten van het Geldersch Landschap. Na de rondvaart over het water vervolgen jullie de scooterroute terug naar Rheden.

U vaart altijd samen met een kapitein en matroos. Tijdens het varen geeft de kapitein desgewenst uitleg over alle bezienswaardigheden onderweg en zorgt een matroos voor een hapje en een drankje. Bij minder mooi weer kan de sloep worden voorzien van een kap zodat een vaartochtje ook dan aangenaam is. Het is ook mogelijk de vaartocht te combineren met een culinair arrangement aan boord.  Uiteraard is er gedacht aan de veiligheid dus zijn er bijvoorbeeld voor alle opvarenden reddingsvesten aan boord.

Dit arrangement is ca. 1,5 uur scooterrijden en 90 minuten varen.

Let op: naast de schipper en matroos kunnen er maximaal 12 personen aan boord. Kijk voor alle informatie over de sloep op hun website:  http://www.ijsselsloep.nl.

Prijs € 25,- per scooter en € 175,- voor de vaartocht
Startlocatie Veluwetransferium Posbank
Tijdsduur ca. 4 uur
Inclusief scooterhuur en vaartocht
Bijzonderheden Vanaf april t/m september mogelijk

Meer mogelijkheden

  • Optioneel is er de mogelijkheid om dit arrangement te combineren met lunch/diner bij Restaurant de Kade bij Stadshotel Doesburg.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail
Call Now Button