E-bike Tour bij Geldersch Kasteel

Onze enthousiaste gids verwelkomt jullie bij Huis Zypendaal in Arnhem of één van de andere 7 Geldersche Kasteelen. De kastelen liggen op prachtige landgoederen die het verkennen meer dan waard zijn. Geniet van leuke anekdotes en historische weetjes. We fietsen op comfortabele elektrische fietsen (E-bikes) dus heuvels of tegenwind vormen is geen obstakel.

Huis Zypendaal

Huis Zypendaal is een prachtige 18e-eeuwse buitenplaats in Arnhem nabij stadspark Sonsbeek. Een mooi huis met bijgebouwen en een tuin in een groen beekdal, omgeven door stromend water. In het park staan kapitale oude bomen en er liggen een aantal bronnetjes. Een prachtige uitvalsbasis voor een mooie activiteit in de omgeving.

Samenwerking met Geldersch Landschap & Kasteelen

Speciaal voor het Geldersch Landschap & Kasteelen hebben we unieke arrangementen voor familie-, vrienden- of teamuitje. Combineer een Schuttersclinic, E-bike Tour met gids of Landgoedspelen met een rondleiding bij één van de zeven kastelen: Kasteel Rosendael, Kasteel Cannenburch, Kasteel Doorwerth, Kasteel Ammersoyen, Huis Zypendaal en Huis Verwolde. Ze zijn een bezoek zeker waard en vormen een prachtig decor voor een onvergetelijke dag.

Prijs € 45,- p.p.
Aantal personen 20 - 50 personen
Startlocatie Huis Zypendaal of één van de andere kastelen van Geldersch Landschap
Tijdsduur gidstour 1,5 uur
Inclusief BTW, gids, E-bike en bezoek kasteel
Exclusief eten en drinken
Optioneel rondleiding met gids door het kasteel
Bijzonderheden kleinere of grotere groepen op aanvraag

Meer mogelijkheden