Down Hill Steppen & Reuze Katapult bouwen op het Rozendaalse Zand

Down Hill Steppen met een tussenstop halverwege de route. Dan bouw je in teams een reuze katapult en schieten maar! Een super leuke dynamische activiteit voor een verjaardag, vrijgezellenuitje of een andere gelegenheid om vrienden, familie of collega’s te verrassen!

Iemand (de vrijgezel) in het zonnetje zetten? Vraag om de roze step! Of juist een voorkeurspositie geven? Reserveer de easystep met elektrische ondersteuning.

De steproute kan je ter plaatse nog verlengen of inkorten. Je komt altijd langs het bekende uitzichtpunt De Posbank, het Paviljoen de Posbank. Maak er een relaxte dag van en neem even plaats op het terras. Zelf eten en drinken mee nemen voor een picknick onderweg mag ook. Op de steps is geen opberg ruimte dus neem het mee in een rugzak. Je komt langs verschillende picknicktafels / banken. Sommige goed bereikbaar met de auto. Je kunt er ook proviand laten aanleveren dus (zelf regelen).

In een schitterende omgeving gezamenlijk in één groep op pad. Maar onderweg in groepen de Reuze Katapults bouwen. Als het bouwwerk gereed is, testen we de katapult met een korte schietcompetitie… Een heel opbouwend en actief team spel!

Leuke low-budget activiteit voor teamuitje, vergaderbreak, kinderfeestje of als onderdeel van een dagvullend teambuildingsprogramma.

We schieten graag bij het Rozendaalse Zand, dat nog niet zo lang geleden helemaal dichtgegroeid was met bos. Deze zandverstuiving is vanaf 2009 van circa 17 ha bos ontdaan om het zand weer actief te laten stuiven. Een prachtige locatie waar we lekker de ruimte hebben.

Prijs€ 18,00 per persoon (op basis van minimaal 15 personen)
Aantal personenVanaf 10 personen
Startlocatie Veluwetransferium Posbank
Tijdsduurvanaf 2,5 uur
OptioneelJe kunt voor € 10,- een lunchpakket bestellen en ophalen bij Paviljoen de Posbank.

Meer mogelijkheden

  • Combineer het steppen met GPS Wandelingen, VeluweScooter, Boogschieten en/of andere activiteiten.
  • Ga halverwege of na afloop wat eten/drinken bij horecalocaties in de buurt.
  • Een andere variant van steppen? Heel sportief? Probeer de streetsteppers eens uit! Liever easy de heuvel op? Neem een elektrische Easystep!
  • Deze activiteit als vrijgezellenuitje is een superstart van een mooi vrijgezellenfeest!
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail