Dagje met de herder

Wandel mee met de herder(in), de honden en de kudde Veluwse Heideschapen van de Rhedense Schaapskooi en geniet van de natuur. Tijdens de wandeling over de heidevelden bij de Posbank van het Nationaal Park Veluwezoom krijg je een goed beeld van het werk van een schaapherder en de unieke band tussen honden en schapen. Je vertrekt rond 09.30 uur en loopt mee tot ca. 15.30 uur. Lunchen doen we samen op de heide.
De kosten bedragen € 50,- p.p. inclusief lunchpakket.

Een dagje mee is een unieke ervaring en een mooie manier om de kudde financieel te steunen en hun voortbestaan te waarborgen.

Als u overweegt om het dagje met de herder met kinderen te doen, houdt er dan rekening mee dat het geen korte wandeling is en dat de deelnemers op bepaalde plekken in het natuurgebied rustig en stil moeten zijn.  Ieder kind is verschillend en daarom hanteren we geen strikte minimumleeftijd, maar wij adviseren wel een leeftijd van minimaal 10-12 jaar.

Data dagtochten 2018 

Vrijdag 11 mei
Zaterdag 26 mei

Vrijdag 8 juni
Donderdag 21 juni

Zaterdag 14 juli
Donderdag 19 juli

Vrijdag 10 augustus

Vrijdag 7 september
Zaterdag 15 september

Zaterdag 29 september

Prijs€ 27,50 p.p. 27,50 voor de ochtend incl koffie (excl. lunch). Hele dag 50, p.p. incl. koffie en lunch
Aantal personenVanaf 1 persoon
Startlocatie Schaapskooi Heuven
Tijdsduur6 uur
BijzonderhedenMinimaal 2 en maximaal 15 deelnemers. Bij extreme weersomstandigheden (gevaar voor mens of dier) gaat de tocht niet door. Bij (hevige) regen gaat het gewoon door!

Meer mogelijkheden

  • Je kunt ook alleen een ochtend mee wandelen (exclusief lunch).
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail